Ο όμιλος Printec ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη MagTek, εταιρεία που πρωταγωνιστεί παγκοσμίως στον τομέα τεχνολογίας ηλεκτρονικών συναλλαγών.

credit-cardΗ συνεργασία των δυο εταιρειών θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διάθεση των λύσεων άμεσης έκδοσης και παραγωγής καρτών και στις δεκατέσσερις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Οι λύσεις άμεσης έκδοσης της MagTek, παρέχουν άμεση, εύκολη και ασφαλή έκδοση τραπεζικών καρτών (χρεωστικών/ πιστωτικών/ ανάληψης μετρητών) μέσα στο τραπεζικό κατάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, με το Express Card 1000 της MagTek, η Printec θα παρέχει στους πελάτες της ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, καθώς οι πελάτες των τραπεζών θα μπορούν να προμηθεύονται τις προσωποποιημένες τραπεζικές τους κάρτες, μέσα στο κατάστημα άμεσα, μέσα σε λίγα λεπτά.


«Καθώς το περιβάλλον των τραπεζικών καρτών γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό παγκοσμίως, παρουσιάζεται ουσιαστική ανάγκη για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες της τράπεζας.» δηλώνει ο Παναγιώτης Χαλκιάς, Transaction Automation Director, του Ομίλου Printec. «Η επιλογή μας για συνεργασία με την MagTek είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις νέες τάσεις παγκοσμίως για άμεση έκδοση & προσωποποίηση τραπεζικών καρτών μέσα στο κατάστημα.»


«Το πρώτο σύστημα για άμεση έκδοση καρτών μέσα στο τραπεζικό κατάστημα εφαρμόσθηκε από την MagTek το 1978. Τώρα πλέον που η άμεση έκδοση καρτών έχει καθιερωθεί, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Printec σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη περιοχή όπως αυτή της Νοτιανατολικής Ευρώπης», δηλώνει ο Steve Poulston, Managing Director, MagTek Europe.