Θερμό καλοκαίρι με «καυτή» προσφορά Κινητής από τη Cyta Ελλάδος, η οποία ισχύει μόνο για το μήνα Αύγουστο και για τους πρώτους 4.000 πελάτες Σταθερής Cyta.


cyta ktirioΕγκαινιάζοντας την πρώτη περίοδο παροχής υπηρεσιών Cyta Κινητής, η οποία συμπίπτει με τον πιο θερμό μήνα του έτους, τον Αύγουστο, η Cyta αιφνιδιάζει με την πιο «καυτή» πανελλαδική προσφορά Κινητής, αποκλειστικά για τους πελάτες Cyta Σταθερής (υφιστάμενους ή νέους πελάτες συνδυαστικού Cyta Σταθερή & Κινητή).


Οι πρώτοι τέσσερις χιλιάδες πελάτες Cyta Σταθερής οι οποίοι θα προλάβουν να κάνουν αίτηση σε κάποιο από τα σημεία διάθεσης υπηρεσιών Cyta (13877, 26 καταστήματα Cyta, 119 Cyta Spot καθώς και στους 364 επίσημους συνεργάτες της εταιρείας) τον Αύγουστο και μέχρι εξαντλήσεως των 4 χιλιάδων πακέτων σύνδεσης, θα είναι αυτοί που θα λάβουν πρώτοι την υπηρεσία Κινητής από τη Cyta Ελλάδος, κάνοντας χρήση της ειδικής προσφοράς.


Διευκρινίζεται ότι η ειδική προσφορά δεν σχετίζεται με τα τελικά πακέτα Κινητής που θα προσφέρει η Cyta, μετά την εξάντληση των ειδικών πακέτων και την έναρξη διάθεσης της υπηρεσίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων Πελατών. Τα τελικά πακέτα που θα ισχύσουν για όλους, θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στόχος της εταιρείας είναι με τον τρόπο αυτό να δώσει μία πρώτη γεύση της ποιότητας της υπηρεσίας Cyta Κινητής και κυρίως τη δυνατότητα στους πιο πιστούς και ενθουσιώδεις πελάτες της να δοκιμάσουν πρώτοι την εμπειρία Cyta και στην Κινητή Τηλεφωνία.


Συγκεκριμένα το πακέτο προσφοράς Κινητής διατίθεται στην πολύ ειδική τιμή των 25€/μήνα για πάντα και περιλαμβάνει 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1.000 SMS προς όλους και 1.000 ΜΒ Mobile Internet.


Με την παραπάνω προσφορά η Cyta Ελλάδος εισέρχεται και επισήμως σε μία νέα εποχή παροχής τετραπλών υπηρεσιών (4play), Σταθερή – Κινητή – Internet – Τηλεόραση, παραμένοντας συνεπής στην υπόσχεσή της απέναντι στον Πελάτη να διευρύνει τις υπηρεσίες της, αντιλαμβανόμενη παράλληλα τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr.