Η Ericsson θα παρουσιάσει στην έκθεση Mobile World Congress το πιο εξελιγμένο κυρίως δίκτυο του κλάδου για LTE και ευρυζωνικά δίκτυα επόμενης γενιάς.

ericssonΗ Ericsson ανακοίνωσε το πιο προηγμένο χαρτοφυλάκιο Evolved Packet Core (SAE/EPC) του κλάδου για την υποστήριξη της εισαγωγής του δικτύου LTE των παρόχων. Το χαρτοφυλάκιο βασίζεται στα υπάρχοντα προϊόντα packet core της Ericsson και η νέα λειτουργία θα εισαχθεί μέσω απλών αναβαθμίσεων λογισμικού. Αυτό ελαχιστοποιεί τις δαπάνες κεφαλαίου των παρόχων και εξασφαλίζει ομαλή μετάβαση στη νέα τεχνολογία.

Η κινητήρια δύναμη της αρχιτεκτονικής του δικτύου Evolved Packet Core (SAE/EPC)* είναι η ταχεία ανάπτυξη της κινητής ευρυζωνικότητας, η οποία απαιτεί βελτιωμένη απόδοση και αυξημένη αποδοτικότητα στο κυρίως δίκτυο.

Το χαρτοφυλάκιο Evolved Packet Core περιλαμβάνει τα SGSN/MME* και Mobile Packet Gateway – αναβαθμίσεις λογισμικού των υπαρχόντων προϊόντων SGSN και GGSN αντίστοιχα – και το νέο Converged Packet Gateway (CPG), που απευθύνεται σε έναν νέο τομέα ευρυζωνικών υπηρεσιών σύγκλισης, με τον οποίον δεν καταπιάνονται άλλοι προμηθευτές packet core. Το CPG, βασίζεται στην βραβευμένη πλατφόρμα SmartEdge και παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τηλεπικοινωνιακή κίνηση τόσο σταθερής όσο και κινητής τηλεφωνίας στο κυρίως δίκτυο.

Ο Georges Antoun, VP και Head of Product Area Packet Networks της Ericsson δήλωσε: “Η Ericsson ενισχύει το IP χαρτοφυλάκιό της και επιταχύνει τη μεταμόρφωση στα ευρυζωνικά δίκτυα επόμενης γενιάς. Βοηθούμε τους παρόχους να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματικοί και να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση στους σταθερών και κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών πελάτες τους”.

Όλα τα στοιχεία της κορυφαίας στον κλάδο λύσης Evolved Packet Core της Ericsson θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Με αυτή την παρουσίαση, η Ericsson αποδεικνύει την ηγετική θέση που κατέχει στα ευρυζωνικά δίκτυα επόμενης γενιάς με ένα ολοκληρωμένο από άκρη σε άκρη χαρτοφυλάκιο που βασίζεται στο IP. Η Ericsson προσφέρει ασύρματη πρόσβαση υψηλής ταχύτητας (ασύρματοι σταθμοί βάσης LTE), δίκτυα Evolved Packet Core (SAE/EPC), mobile backhaul που βασίζεται σε IP / Ethernet και επικοινωνίες πολυμέσων με IMS. Η Ericsson αποτελεί επίσης έναν ισχυρό συντελεστή του μεγάλου οικοσυστήματος συσκευών με δυνατότητες κινητής ευρυζωνικότητας.