Έρευνα της ανεξάρτητης εταιρείας ειδικευμένων συμβούλων και έρευνας στον κλάδο των consumer electronics, Context/ΒΝΑ, τοποθετεί τις LG οθόνες στην κορυφή.

lg_w2284fΗ LG Electronics ανακοίνωσε το προβάδισμά της στον κλάδο των LCD οθονών, όπου συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών, διατηρώντας την 1η θέση για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνική αγορά.
Αυτό επικυρώνεται με τα πρόσφατα αποτελέσματα της έρευνας Context/ΒΝΑ (Brian Norris Associates), της μεγαλύτερης ανεξάρτητης εταιρείας ειδικευμένων συμβούλων και έρευνας στον κλάδο των consumer electronics στην Ευρώπη, όπου στην Ελλάδα οι LG LCD οθόνες, ξεκινώντας το 2003 από το 7,9% έφτασαν το 2008 στο 28,5%, υπερτριπλασιάζοντας το μερίδιο αγοράς, σημειώνοντας διαφορά 10% από την επόμενη εταιρεία.
H LG Electronics παρουσιάζει συνεχώς νέες, καινοτομικές λύσεις στον κλάδο των οθόνων που ανταποκρίνονται – χάρη στην πρωτοποριακή τους τεχνολογία – στις ποικίλες απαιτήσεις των χρηστών.
Eιδικότερα, η σειρά οθόνων L42 της LG σχεδιάστηκε με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού περιβάλλοντος, ώστε να είναι το ίδιο λειτουργικές τόσο σε ένα γραφείο, όσο και σε ένα εργαστήριο πληροφορικής ή και σε κατάστημα.
Επιπλέον, η σειρά οθονών Μ94D λειτουργεί τόσο ως HDTV, όσο και ως οθόνη υπολογιστή, αποτελώντας ιδανική επιλογή για αυτούς που τα θέλουν όλα, διασκέδαση και δουλειά, σε μία μόνο συσκευή, ενώ οι οθόνες W2271TC της LG είναι αναμφίβολα οι καταλληλότερες για μία επιχείρηση αφού διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία videoconferencing που χρειάζεται μια εταιρία ενσωματώνοντας υψηλή ποιότητα webcam, ηχεία και μικρόφωνα.
Η LG Electronics πέραν από την έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων της, αποτελεί και τη μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 pixel 3 ετών on-site για όλες τις οθόνες υπολογιστών έως και 24’’! Αυτό το πιστοποιητικό εγγύησης περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της οθόνης ακόμα και για ένα μόλις καμένο pixel!
Οι οθόνες της LG Electronics συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία και τον άψογο σχεδιασμό, με κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη ποιότητα, έχοντας αποσπάσει πληθώρα διακρίσεων. Τα αποτελέσματα της έρευνας Context/ΒΝΑ, αποτελούν μία ακόμη επιβεβαίωση αυτής της υπεροχής.
Σημείωση: Τα αποτελέσματα της έρευνας συμπεριλαμβάνουν μέχρι και το 3ο τρίμηνο του 2008