Ετοιμάστε τις Poké Balls για την πλέον αναμενόμενη Pokémon περιπέτεια του 2009. Το ολοκαίνουριο, νέο, επικό παιχνίδι Pokémon έρχεται στο Nintendo DS!

pokemon_platinumΗ Pokémon Platinum Version έρχεται στην Ευρώπη για να ικανοποιήσει την δίψα των κατόχων του Nintendo DS για μια νέα επική περιπέτεια Pokémon! Το παιχνίδι έχει ήδη πουλήσει 2.4 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία από την κυκλοφορία του τον περασμένο Σεπτέμβρη, με πάνω από 1 εκατομμύριο από αυτά να έχει πουληθεί τις 3 πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Στις 22 Μαΐου 2009 η Pokémon Platinum Version έρχεται στην Ελλάδα!

Μια εκπληκτική νέα περιπέτεια διαδραματίζεται στην περιοχή της Sinnoh του κόσμου των Pokémon. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε νέα χαρακτηριστικά – όπως νέους τρόπους παιχνιδιού online στην Wi-Fi Plaza και τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τις μεγαλύτερές σας νίκες στο Vs. Recorder – που θα σκορπίσουν κύματα ενθουσιασμού στους φίλους των Pokémon. Εμφανίζεται επίσης μια ολοκαίνουρια περιοχή, η Distortion World, όπου οι νόμοι του χωροχρόνου δεν ισχύουν, και θα πρέπει να ανακαλύψετε από την αρχή τον τρόπο για να χρησιμοποιήσετε τα Pokémon σας αποτελεσματικά στη μάχη.


Η επική ιστορία της Pokémon Platinum Version περιστρέφεται γύρω από το θρυλικό Renegade Pokémon, Giratina, που εμφανίζεται με την νέα του μορφή, την Origin Forme. Επίσης, επιστρέφουν πολλά Θρυλικά Pokémon που μπορείτε να πιάσετε στην Pokémon Platinum Version – από το Dialga και το Palkia, μέχρι το πανίσχυρο Lake τρίο των Uxie, Azelf και Mesprit


Οι ήρωές σας εμφανίζονται με μια νέα, ειδική χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα προκειμένου να επιβιώσουν στο διαπεραστικό κρύο της χειμωνιάτικης Sinnoh στο Pokémon Platinum Version. Εκτός από την βασική αποστολή με στόχο να σταματήσετε την σατανική Team Galactic, θα έρθετε αντιμέτωποι με δευτερεύουσες αποστολές και διαγωνισμούς και – φυσικά – θα λάβετε μέρος σε μερικές πολύ σημαντικές μάχες…

Και όταν έρχεται η ώρα της μάχης, η Pokémon Platinum Version σίγουρα δείχνει τα δόντια της!


giratina-origin-formeΈχουμε το ολοκαίνουριο Battle Frontier, ένα ειδικό κτίριο γεμάτο προκλήσεις και τουρνουά. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κτήριο θα πρέπει πρώτα να κερδίσετε τους ‘Elite Four’ και τον Pokémon League Champion – τους Trainers του τελικού boss του παιχνιδιού – ώστε να αποκτήσετε το εισιτήριο ferry boat που θα σας επιτρέψει να επισκεφθείτε την Fight Area. Τα τελικά bosses είναι πιο δύσκολο να τα κερδίσετε από ποτέ, αλλά μόλις τα ξεπεράσετε και μπείτε στο Battle Frontier, θα δείτε ότι η μάχη μόλις ξεκίνησε! Η Battle Frontier περιέχει πέντε διαφορετικά γήπεδα Μάχης, με γήπεδο να επιβραβεύει τους νικητές με Battle Points που μπορούν να ανταλλαγούν για φανταστικά βραβεία.


Επιπλέον, το Global Trade Station από την Pokémon Diamond Version και την Pokémon Pearl Version αναβαθμίζεται και αποκτά το όνομα Global Terminal, όπου μπορείτε να δείτε βίντεο από τις μάχες άλλων εκπαιδευτών Pokémon. Τα Battle Videos ταξινομούνται κατά σειρά δημοτικότητας, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τις πιο εντυπωσιακές! Μπορείτε να αποθηκεύσετε τόσο τις μάχες του Battle Frontier όσο και αυτές που δίνεται με άλλους εκπαιδευτές μέσω Wi-Fi με την βοήθεια του νέου Vs. Recorder. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε με εκπαιδευτές Pokémon από όλο τον κόσμο και να αλληλεπιδράσετε με νέους τρόπους. Ξαναζήστε τις νίκες σας ή χρησιμοποιήστε το Vs. Recorder για να κοκορευτείτε και να προκαλέσετε τους φίλους σας σε online μάχη!


Η Pokémon Platinum Version είναι σχεδιασμένη για να κάνει το online παιχνίδι όσο πιο απλό και συναρπαστικό γίνεται. Στο ισόγειο κάθε Pokémon Center θα βρείτε και από μια Wi-Fi Plaza όπου έως 20 παίκτες μπορούν να συνδεθούν ασύρματα και να παίξουν παιχνίδια μαζί σε πραγματικό χρόνο. Πέρα από ανταλλαγές και μάχες με φίλους με τους οποίους έχετε ανταλλάξει Friend Codes, υπάρχει ένας αριθμός από διαθέσιμα mini-games για να παίξετε στο Wi-Fi Club.


Υπάρχουν εκατοντάδες ώρες συναρπαστικού gameplay για να απολαύσετε σε άλλη μια επική περιπέτεια Pokémon. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε γιατί η Pokémon Platinum Version σπάει όλα τα ρεκόρ στην Ιαπωνία, όταν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για το Nintendo DS στις 22 Μαΐου 2009.