Αυτός ο Αύγουστος γίνεται πραγματικά… τρισδιάστατος με τις συναρπαστικές ταινίες που θα προβάλλονται μέσω Nova 3D, κάθε Κυριακή στις 19:00.


nova 3dΜια πραγματική «βροχή» θεάματος έρχεται στις 31/8 για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema, οι οποίοι θα απολαύσουν, σε πρώτη 3D προβολή και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, την blockbuster περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Βρέχει Κεφτέδες 2». Πρόκειται για μια ταινία που χαρακτηρίζεται από απολαυστικούς χαρακτήρες, έξυπνο χιούμορ, αλλά και πρωτόγνωρες καταστάσεις.


Στις 3/8, τα συναρπαστικά «Αεροπλάνα» απογειώνονται και προσφέρουν μπόλικη δράση, μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, με τις φωνές του Γιώργου Καπουτζίδη και της Ντορέτα Παπαδημητρίου. Ακολουθεί στις 10/8 η ατμοσφαιρική, μυθική περιπέτεια «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι», με τον Πίτερ Τζάκσον να δημιουργεί νέους ονειρικούς κόσμους. Ένα 11χρονο αγόρι γίνεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Paranorman: Μια μεταφυσική ιστορία», που έρχεται στις 17/8, επίσης μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Οι Νοva 3D προβολές συνεχίζονται στις 24/8 με την περιπέτεια φαντασίας «Χάνσελ & Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών».