Η KARIERA Α.Ε., συνεργάζεται με τη Retail@Link για τη σταδιακή κατάργηση του χαρτιού στις λειτουργίες τιμολόγησης/αρχειοθέτησης.


RETAIL_LINKΗ KARIERA Α.Ε. αποτελεί πρωτοπόρο φορέα εργασίας, με ιδιαίτερα ευρύ φάσμα εστιασμένων υπηρεσιών ενημέρωσης & διασύνδεσης στην αγορά εργασίας και δυναμική παρουσία από το 1997 μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα Kariera.gr. Η εταιρεία συνεργάζεται με τη Retail@Link καινοτόμο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τις ευέλικτες Software as a Service υπηρεσίες της σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη ERP σουίτα της Entersoft, για την αυτοματοποιημένη και εύχρηστη ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών της. Στα πλαίσια της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με τον όμιλο Entersoft, η ΚΑΡΙΕΡΑ εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα εύκολης διασύνδεσης μέσω ενός εύχρηστου connector της εφαρμογής Entersoft Business Suite στην ευέλικτη υπηρεσία e-Invoicing Paperless της Retail@Link για την ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών.


Όπως δηλώνει η κα Γ. Πάτα, Διευθύντρια Λογιστηρίου στην ΚΑΡΙΕΡΑ: “Η λύση που επιλέξαμε μας επιτρέπει να μειώνουμε το λειτουργικό κόστος και να επιταχύνουμε τις διαδικασίες τιμολόγησης & αρχειοθέτησης, μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής της Entersoft που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε. Η διασύνδεσή μας με τη Retail@Link και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τη λειτουργικότητα των εργαλείων που χρησιμοποιούμε, να αυτοματοποιήσουμε ευέλικτα τις διαδικασίες τιμολόγησης και κυρίως να αισθανόμαστε ασφάλεια για τη διαρκή ευθυγράμμιση με τη νομοθεσία”