Η Real Consulting είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποιήσεις “Partner Center of Expertise” στο σύνολο των λύσεων SAP.


RealConsulting_LOGOH REAL CONSULTING ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία πιστοποιήθηκε από την SAP SE ως οργανισμός παροχής υπηρεσιών υποστήριξης “SAP Partner Center of Expertise” για το σύνολο των λύσεων Business All-In-One, Analytics, Mobile και SAP HANA.


Η εν λόγω διεθνής πιστοποίηση, επιτεύχθηκε μετά από ενδελεχή έλεγχο των υπηρεσιών, των λειτουργικών δυνατοτήτων και της τεχνικής υποδομής της εταιρείας και επιβεβαιώνει την κατάρτιση και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των συμβούλων και των διαδικασιών υποστήριξης εγκαταστάσεων SAP.


Η REAL CONSULTING αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία επενδύει στρατηγικά σε λύσεις και τεχνολογίες αιχμής SAP προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένα έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας σύμφωνα με τα τρέχοντα λειτουργικά, τεχνικά και οργανωτικά πρότυπα της SAP.