Η LG Electronics θέτει νέα δεδομένα στην ποιότητα και το βάθος θέασης με το νέο της μοντέλο, LG 55UB850V ULTRA HD TV.


LG 55UB850VΗ LG 55UB850V TV χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία upscaling για να μετατρέψει περιεχόμενο SD, HD ή Full HD σε πεντακάθαρες εικόνες υπέρ-υψηλής ανάλυσης, εφάμιλλης με την ανάλυση 4Κ. Με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το 1080p Full HD, η LG φέρνει στα μάτια του θεατή 8,3 εκατομμύρια pixels που παρουσιάζουν άψογη εικόνα, ακόμα και όταν η θέαση γίνεται από κοντινή απόσταση. Επιπλέον, η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας Tru ULTRA HD Engine Pro φροντίζει για την εξάλειψη κάθε είδους οπτικού σφάλματος, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία θέασης.


Παράλληλα, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τον πρόσφατα σχεδιασμένο HEVC DECODER (High Efficiency Video Coding). Πρόκειται για ένα compression format που είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή περιεχομένου ULTRA HD/4K. Επίσης, η τηλεόραση LG 55UB850V έχει ενσωματωμένη τη νέα και εύχρηστη πλατφόρμα WebOS που επιτρέπει την άμεση και απλή αναζήτηση και προβολή περιεχομένου, τη σύνδεση με άλλες συσκευές και την πραγματοποίηση των αρχικών ρυθμίσεων της τηλεόρασης εύκολα και με άνεση. Εξάλλου, η μοναδική αρχιτεκτονική της πλατφόρμας webOS ενισχύει τη συμβατότητα της προηγμένης Smart+ TV της LG με άλλες συσκευές, ενώ κάνει πιο εύκολη την ανάπτυξη εφαρμογών από τους developers.


Με σκοπό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις για βέλτιστη απεικόνιση στις τηλεοράσεις, η LG ενσωματώνει μια πληθώρα τεχνολογιών υψηλού επιπέδου προκειμένου να προσφέρει τηλεοπτική απόλαυση κορυφαίας ποιότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, η LG συνδυάζει την προηγμένη καινοτομία με την εκλεπτυσμένη αισθητική προκειμένου να χαρίσει στους θεατές αξέχαστες στιγμές οικιακής ψυχαγωγίας.