Με την κλήρωση και την ανάδειξη της τυχερής νικήτριας ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ESET Hellas, που διεξαγόταν στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014.


eset hellas tvΤο δώρο, μία «έξυπνη» 3D τηλεόραση Samsung 55 ιντσών, παρέλαβε η νικήτρια, κα Ελευθερία Μαρία Ναυρίδου, από τα κεντρικά γραφεία της ESET Hellas στην Αθήνα. Στο διαγωνισμό της ESET Hellas δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι χρήστες επέλεγαν κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ 2014, και, συγκεκριμένα από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2014, να θωρακίσουν το desktop, laptop ή Android smartphone τους με ένα προϊόν από τη σειρά λύσεων της ESET για οικιακή χρήση.


Κατόπιν, τα ονόματά τους εισάγονταν αυτόματα σε κλήρωση, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής, με δώρο μία Samsung 3D LED F6400 Full HD. Χάρη στη νέα του τηλεόραση, ο νικητής του διαγωνισμού θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Τελικό του Μουντιάλ 2014 σε τρισδιάστατη ρεαλιστική εικόνα και ήχο κινηματογραφικής ποιότητας.


Όπως δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής ESET Ελλάδας και Κύπρου: «Συγχαίρουμε την νικήτρια, και της ευχόμαστε μία απολαυστική εμπειρία θέασης του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλου. Η ανταπόκριση των χρηστών σε Ελλάδα και Κύπρο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, και, γι’ αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους επέλεξαν την ESET για προστασία, και συμμετείχαν ταυτόχρονα στο διαγωνισμό».