Δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο Mobile Banking site της Marfin Egnatia Bank, έχουν στη διάθεσή τους όλοι οι συνδρομητές Wind (συμβολαίου και καρτοκινητής F2G).

windΜέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου WIND και οι κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας F2G, μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου WIND να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Mobile Banking site της Marfin Egnatia Bank προκειμένου να κάνουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Marfin Egnatia Bank μπορούν από το κινητό τους WIND* να παρακολουθούν τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των λογαριασμών και των πιστωτικών καρτών τους, να πραγματοποιούν πληρωμές λογαριασμών και να κάνουν μεταφορές κεφαλαίων με απόλυτη ασφάλεια.

Επίσης, από το Mobile Banking site της Marfin Egnatia Bank παρέχονται σε όλους οικονομικές πληροφορίες, όπως τιμές συναλλάγματος και μετοχών, διευθύνσεις καταστημάτων & ΑΤΜ και δημιουργία IBAN.

Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εισάγουν απευθείας στο browser του κινητού τους τη διεύθυνση http://www.marfinbank.gr/mbanking, και να συνδεθούν στο site χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις WAP της WIND.

Επίσης, το Mobile Banking site της Marfin Egnatia Bank είναι διαθέσιμο μέσω του μενού υπηρεσιών WIND Plus, η περιήγηση στο οποίο χρεώνεται με εισιτήριο εισόδου €0,49.


*Σημειώνεται ότι για την Είσοδο στις υπηρεσίες mBanking απαιτείται συγκεκριμένος κωδικός που δίνεται από την Τράπεζα.