Τα 7 Μαγικά… Προτερήματα του νέου Android smartphone, Huawei Ascend P7, παρουσιάστηκαν στο launching party της Huawei.


huawei ascend p7Εμπνευσμένοι από τις αναλογίες του «Μαγικού Αριθμού 7», τη συσχέτισή του με την τελειότητα, τη συμπαντική αρμονία, την καινοτομία, τη γνώση και συνδυάζοντας αυτές τις αρετές με το πιο άψογο, λειτουργικό και ευφυώς σχεδιασμένο κινητό τηλέφωνο, η Huawei έφερε την επικοινωνία στον … 7ο ουρανό, την 7η μέρα, του 7ου Μήνα.


Σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε το «7» γιορτάστηκε η κυκλοφορία του νέου 4G smartphone της Huawei, Ascend P7, με την παρουσία εκλεκτών συνεργατών του κλάδου και των Media.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κο. Wang Yanmin, Προέδρου του Consumer Business για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Σκανδιναβία, o οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε το νέο Ascend P7, περιγράφοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, που συνδυάζει επιτυχώς επιρροές από τη Δύση και λεπτομέρειες από την Ανατολή, έχοντας ως έμπνευση την καθαρότητα αλλά και την απλότητα μιας σταγόνας νερού.


Μεταξύ άλλων ο κος Wang Yanmin δήλωσε «Η Huawei είναι η 3η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο σε πωλήσεις smartphones. Στην Ελλάδα έχουμε ισχυρή παρουσία, καθώς συνεργαζόμαστε με όλους τους παρόχους και το open market. Οι καταναλωτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλη την γκάμα προϊόντων μας» ενώ συμπλήρωσε «Μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.000.000 P7 σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους καταναλωτές μας, προκαλώντας και ξεπερνώντας συνεχώς τα όρια μας».


Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας το «P7 cocktail» – που δημιουργήθηκε ειδικά για το πάρτι λανσαρίσματος – υπό τους ήχους live τζαζ μουσικής από την μπάντα «Thalia & The Groovesquad».