Η έρευνα διεξήχθη πανελλαδικά σε δείγμα 60 καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών αλυσίδων και συνεταιρισμών με 191 αξιολογήσεις συνολικά, και διήρκησε 15 ημέρες.

expertΤην πρώτη θέση διάκρισης κατέλαβε το κατάστημα Expert στη Χαλκίδα, στα πλαίσια της έρευνας Μυστικού Επισκέπτη του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ), σε έρευνα που διεξήχθη από την εταιρία GfK Market Analysis, τον Νοέμβριο του 2008.

Το κατάστημα Expert της Χαλκίδας, βραβεύτηκε ως το καλύτερο κατάστημα συνεταιρισμών για την άρτια οργάνωση, το στήσιμο και ιδιαίτερα για την εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της πώλησης, συντελεστής στον οποίο δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα κατά τη διεξαγωγή της έρευνας.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών είναι μέλος του ευρωπαϊκού συνδέσμου Ceced, ο οποίος εκπροσωπεί συμφέροντα περίπου 200.000 εργαζομένων άμεσα και 500.000 συνολικά, ενώ μέλη του είναι οι 15 μεγαλύτεροι κατασκευαστές και εθνικοί σύνδεσμοι από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.