Η Cisco παρέχει μια ενοποιημένη πλατφόρμα συνεργασίας με στόχο την επίτευξη αυξημένης παραγωγικότητας και καινοτομίας σε ένα πιο «συνδεδεμένο» εργασιακό περιβάλλον.


cisco dx10 coopΗ σειρά προϊόντων Cisco Collaboration είναι σχεδιασμένη να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εμπειρία σε κάθε στέλεχος και κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους. Περισσότεροι από 200.000 πελάτες παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις λύσεις Cisco Collaboration στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Η Cisco αποτελεί έμπιστο συνεργάτη με δυνατότητα εξασφάλισης μοναδικών και πρωτοποριακών λύσεων συνεργασίας, οι οποίες βασίζονται στη συνδυαστική ισχύ του λογισμικού, του υλικού και του δικτύου.


Από τις βραβευμένες IP επικοινωνίες έως την κινητικότητα, την εξυπηρέτηση πελατών, τις διασκέψεις μέσω Web, την ανταλλαγή μηνυμάτων, το λογισμικό κοινωνικής δικτύωσης για επιχειρήσεις και τις διαλειτουργικές εμπειρίες τηλεπαρουσίας, η Cisco συγκεντρώνει ενοποιημένες λύσεις συνεργασίας με βάση το δίκτυο, οι οποίες βασίζονται σε ανοιχτά πρότυπα. Οι συγκεκριμένες λύσεις που παρέχονται σε πλατφόρμες εσωτερικής εγκατάστασης, εγκατάστασης στο cloud ή σε εικονικές πλατφόρμες, μαζί με τις υπηρεσίες της Cisco και των συνεργατών της, έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη, την καινοτομία και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, καθώς και για να επιταχύνουν την ομαδική απόδοση, να προστατεύουν τις επενδύσεις αλλά και να απλοποιούν τον εντοπισμό των κατάλληλων ατόμων και πληροφοριών.


Η διαφοροποίηση της Cisco
– Απαράμιλλη εμπειρία
– Η καλύτερη εμπειρία χρήστη σε υπηρεσίες φωνής και video στον κλάδο
– Ίδιες δυνατότητες στις αναπτύξεις στο cloud, σε λύσεις εσωτερικής εγκατάστασης και στις υβριδικές αναπτύξεις
– Αξιοπιστία, επεκτασιμότητα και ασφάλεια βάσει πολιτικών για λειτουργίες επιχειρηματικού επιπέδου
– Ενιαία εμπειρία διαχείρισης για το τμήμα IT
– Η ευρύτερη και καλύτερη σειρά προϊόντων στην κατηγορία τους
– Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στέλεχος, κάθε χρήση και για επιχειρηματικές λειτουργίες για εταιρείες κάθε μεγέθους
– Πρώτη στην αγορά διασκέψεων μέσω video και web επαγγελματικού επιπέδου
– Διαλειτουργικότητα, χάρη σε πρωτόκολλα τα οποία βασίζονται σε πρότυπα του κλάδου και εφαρμογές από τρίτους
– Μια ανοιχτή πλατφόρμα, δομημένη σε ανοιχτές διασυνδέσεις προγραμματισμού εφαρμογών (API) βάσει προτύπων, οι οποίες είναι επεκτάσιμες και διαλειτουργικές με συστήματα και επιχειρηματικές εφαρμογές τρίτων
– Έμπιστος συνεργάτης
– Απήχηση στην αγορά, με τις λύσεις Cisco Collaboration να χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200.000 πελάτες, στους οποίους περιλαμβάνεται το 95% των επιχειρήσεων στη λίστα Fortune 500
– Βραβευμένες επαγγελματικές και τεχνικές υπηρεσίες με παγκόσμια υποστήριξη
– Περισσότεροι από 3500 πιστοποιημένοι συνεργάτες Cisco Certified Collaboration Partners, μέσω του βραβευμένου προγράμματος συνεργατών της Cisco, αλλά και 100.000 επαγγελματίες Cisco Collaboration στην εξυπηρέτηση πελατών
– Συνεχείς καινοτομίες με επενδύσεις που υπερβαίνουν το 1 δις δολάρια στην έρευνα και ανάπτυξη
– Επιδόσεις-ρεκόρ όσον αφορά τη σύγκλιση προς την τηλεφωνία IP και τη μεταμόρφωση των βιντεοδιασκέψεων με τη λύση Cisco TelePresence
– Εμπειρία στην προώθηση προτύπων του κλάδου όπως τα SIP, Extensible Messaging and Presence Protocol (XMPP) και WebRTC


Προϊόντα Συνεργασίας
Telepresence TX9000. Η σειρά Cisco TelePresence TX9000 αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης για ρεαλιστική συνεργασία, σαν να βρισκόσασταν πρόσωπο με πρόσωπο. Με σύγχρονη σχεδίαση και προηγμένες λειτουργίες, το TX9000 μεταμορφώνει την επιχείρησή σας μέσω της συνεχούς και αποτελεσματικής επικοινωνίας με ενισχυμένα εργαλεία συνεργασίας. Η σειρά Cisco TelePresence TX9000 αποτελείται από δύο προϊόντα: Το TX9000 διαθέτει μία σειρά με έξι καθίσματα ενώ το TX9200 δύο σειρές με 18 καθίσματα. Η σειρά TX9000 συνδυάζει video υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό μέγεθος, κοινή χρήση περιεχομένου, χωρικό ήχο και προηγμένη διασύνδεση με χειρισμό μέσω αφής, όλα αυτά ενσωματωμένα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον αίθουσας συσκέψεων για απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία.


Speaker Track 60. Το σύστημα Cisco TelePresence SpeakerTrack 60 εξασφαλίζει σε κάθε συμμετέχοντα την καλύτερη θέση. Βασισμένο στην κάμερα Precision 60, πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα με διπλή κάμερα, το οποίο εντοπίζει με έξυπνο τρόπο τον τρέχοντα ομιλητή σε αίθουσες συσκέψεων μεγαλύτερου μεγέθους και φέρνει αμέσως την εικόνα του σε πρώτο πλάνο. Οι έξυπνες τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπων και εντοπισμού φωνής μέσω τριγωνισμού επιτρέπουν στην κάμερα να ακολουθεί τον ομιλητή από το τραπέζι έως τον πίνακα και να μετακινείται απρόσκοπτα στον επόμενο ομιλητή. Το αποτέλεσμα; φυσικότερη συνομιλία με ομαλότερες μεταβάσεις, μικρότερη χρονική καθυστέρηση και λιγότερες στιγμές αποσυντονισμού.


DX70 και DX80. Με Android-based οθόνες μεγάλου μεγέθους, ο χειρισμός των οποίων γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω αφής, τα προϊόντα DX70 και DX80 συγκεντρώνουν σε μία λύση την τεχνογνωσία της Cisco στους τομείς του HD video, του ήχου υψηλών επιδόσεων και των διασκέψεων Web, μαζί με ενσωματωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές και δυνατότητα περιήγησης στο web. Το αποτέλεσμα είναι μια απαράμιλλη εμπειρία συνεργασίας. Με την εκπληκτική σχεδίασή τους, οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για κοινόχρηστα εργασιακά περιβάλλοντα καθώς μπορούν να «θυμούνται» διαφορετικούς χρήστες. Το DX80 είναι επίσης εξοπλισμένο με Intelligent Audio, μια εντελώς νέα δυνατότητα που εξασφαλίζει ότι ο ακροατής δεν θα ακούει τους ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με τη σειρά δυνατοτήτων Intelligent Proximity που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη Cisco.


MX700 και MX800. Τα Cisco TelePresence MX700 και MX800 είναι πλήρως ενοποιημένα συστήματα video, τα οποία συνδυάζουν την κομψή, βραβευμένη σχεδίαση με απλή και διαισθητική εμπειρία χρήστη. Τα Cisco TelePresence MX700 και MX800 αντιπροσωπεύουν τη σειρά υψηλών επιδόσεων και είναι ιδανικά για αίθουσες μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους. Είναι εξοπλισμένα με premium ανάλυση HD, ενώ υποστηρίζουν H.265, το οποίο εξασφαλίζει στους χρήστες απίστευτη ποιότητα, μειώνοντας κατά το ήμισυ τη χρήση bandwidth σε σχέση με αυτήν που απαιτείται συνήθως.


SX10. Σε τιμή μικρότερη από αυτήν ενός Η/Υ, το Cisco TelePresence SX10 Quick Set βασίζεται σε εξοπλισμό τον οποίο ήδη διαθέτουν πολλές εταιρείες σε μικρότερους χώρους συσκέψεων –όπως οι επίπεδες οθόνες– για να δημιουργήσουν εκπληκτικούς χώρους για βιντεοσυσκέψεις. To σύστημα αυτό έχει ιδιαίτερη απήχηση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού μετατρέπει κάθε απλή επίπεδη οθόνη σε σύστημα συνεργασίας μέσω HD video μέσα σε 10 λεπτά. Η Cisco διαθέτει αυτήν την εμπειρία υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή με στόχο να μετατρέψει το video σε αδιαμφισβήτητο εργαλείο συνεργασίας για κάθε αίθουσα διασκέψεων.


Εφαρμογή Intelligent Proximity. Με το Intelligent Proximity τα συστήματα video της Cisco εντοπίζουν τα smartphone και τα tablet που έχουν φέρει μαζί τους οι χρήστες και τους ρωτούν αν θέλουν να τα προσθέσουν στην εμπειρία της σύσκεψης. Μετά τη ζεύξη οι χρήστες μπορούν να βλέπουν άμεσα και εύκολα κοινόχρηστο υλικό, να αποθηκεύουν διαφάνειες που χρειάζονται αλλά και να εξετάζουν περιεχόμενο το οποίο έχει τεθεί σε κοινή χρήση, απευθείας από την οθόνη της κινητής συσκευής, χωρίς να χρειάζεται να ζητούν από τον παρουσιαστή να επιστρέψει σε αυτά. Πρόκειται για έναν εντελώς νέο τρόπο ενσωμάτωσης των κινητών συσκευών στη διευρυμένη εμπειρία συνεργασίας μέσω video.


Augmented Reality. Συνδυάζοντας το Cisco TelePresence με την τεχνολογία Augmented Reality (λογισμικό επαυξημένης πραγματικότητας), είμαστε σε θέση να προβάλλουμε ζωντανά τρισδιάστατα μοντέλα (αυτοκίνητα, αεροπλάνα, οποιοδήποτε αντικείμενο, ακόμα και animation) σε μια διάσκεψη video. Η προβολή είναι δυνατή από διάφορες γωνίες ενώ η χρήση τους εκτείνεται σε πολλές περιπτώσεις, όπως στη σχεδίαση αυτοκινήτων, τη μηχανολογία, την αρχιτεκτονική, την εκπαίδευση κοκ., αποτελώντας εξαιρετικό τρόπο προβολής αντικειμένων που είναι υπερβολικά μεγάλα για τις αίθουσες τηλεπαρουσίας.


Chroma key. Η τεχνολογία πράσινης οθόνης (chroma key) έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από κινηματογραφιστές για να τοποθετήσει τους ηθοποιούς σε όποιο εικονικό περιβάλλον μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Η Cisco χρησιμοποιεί την τεχνολογία πράσινης οθόνης στα κέντρα επίδειξης TelePresence, με φόντο το οποίο δημιουργείται από υπολογιστή, ώστε οι συμμετέχοντες να εμφανίζονται σε εικονικό περιβάλλον. Το περιβάλλον αυτό μπορεί να είναι ρεαλιστικό ή φανταστικό. Με την τεχνολογία πράσινης οθόνης το φόντο είναι εικονικό, αλλά η εμφάνισή του μετατρέπεται εύκολα σε ρεαλιστική ώστε ο θεατής να πιστεύει ότι οι παρουσιαστές βρίσκονται πράγματι στην τοποθεσία που προβάλλεται.