Μοναδική εμπειρία 4K που «συλλαμβάνει» και την παραμικρή φάση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 με τις νέες τηλεοράσεις Sony.


sony tv 4kΗ συμμετοχή της Sony στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 που με την μακρά εμπειρία της στον χώρο των αγωνιστικών αναμεταδόσεων προσφέρει με κάθε μέσο, την καλύτερη εμπειρία θέασης, «απογειώνει» την ποιότητα της εικόνας, τώρα και σε 4Κ, για τους φιλάθλους σε όλη την υφήλιο.


Συγκεκριμένα, για την επίτευξη αυτού του δύσκολου εγχειρήματος, η Sony μετέφερε στην Βραζιλία με 47 πτήσεις, 4.500 τόνους μηχανημάτων και εξοπλισμού σε κάθε πτήση, περισσότερους από 280 ανθρώπους-προσωπικό και τεχνικούς από την εταιρεία, καλύπτοντας 12 διαφορετικά μέρη και περισσότερα από 50.000 μίλια. Η κάθε μια από τις 300 κάμερες της Sony που θα χρησιμοποιηθούν, επιπλέον των εξονυχιστικών δοκιμών για την ετοιμότητά τους, θα χρειαστεί να αλλάξουν το μαγνητικό τους πεδίο, όταν φτάσουν στην Βραζιλία, στην άλλη πλευρά του Ισημερινού. Για την ικανοποίηση των φιλάθλων, η Sony στήνει σε 90 λεπτά, κάμερες για 37 σταθερά πλάνα σε κάθε αγώνα, ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά θα τραβηχτούν πάνω από 2.500 ώρες στιγμιότυπων και αγώνων, ικανά να προβάλλονται για 7 χρόνια από όλα τα κανάλια.


«Το δύσκολο και εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα της Sony, στόχο έχει να ικανοποιήσει πλήρως κάθε ποδοσφαιρόφιλο, ανά την υφήλιο, και γι΄ αυτό ενεργοποιήσαμε έναν πρωτοποριακό μηχανισμό και τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες», δήλωσε ο επικεφαλής της Sony στην Ελλάδα, κος Γιάννης Γρατσώνης, σε δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Sony, στο Golden Hall, όπου οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τη μαγευτική ποιότητα εικόνας των 4K τηλεοράσεων και αποκλειστικό υλικό από στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014 σε ανάλυση 4K.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν μοναδικά happenings με διαγωνισμούς και κληρώσεις για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Ένας τυχερός είχε τη δυνατότητα να κερδίσει μια τηλεόραση Sony, συμμετέχοντας σε ένα live quiz ποδοσφαιρικών γνώσεων, ενώ όσοι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν την ώρα των happenings και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπήκαν σε κλήρωση για την επίσημη μπάλα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014.


Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τη μοναδική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι 4Κ τηλεοράσεις της Sony, αλλά και για την ειδική ποδοσφαιρική λειτουργία, Live Football. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει στον θεατή να μπει στην καρδιά των γεγονότων την ημέρα του αγώνα, βελτιώνοντας εικόνες και ήχο για μια αυθεντική εμπειρία σταδίου με καταπράσινο τερέν, γρήγορη δράση και τις φωνές των οπαδών. Η ομαλή, νέα διεπαφή εμπεριέχει, επίσης, ειδήσεις και τα σημαντικότερα νέα από τη FIFA, ενώ με το άγγιγμα ενός κουμπιού, επιτρέπει την άμεση διακοπή της φωνής του σχολιαστή, για την απόλαυση των αγώνων, χωρίς περισπασμούς.
Όλα αυτά στις εντυπωσιακές 4K Ultra HD τηλεοράσεις με εκθαμβωτική λειτουργία X-tended Dynamic Range PRO™, για μοναδική ποιότητα εικόνας και την εντυπωσιακή δομή «Wedge», που εκτινάσσει την ποιότητα του ήχου, εξοικονομεί χώρο και απλοποιεί τις συνδέσεις.


Οι απίστευτες δυνατότητες των 4K Ultra HD τηλεοράσεων της Sony όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Με την μοναδική λειτουργία 4K X-Reality PRO, τα TRILUMINOS Display και HDMI 2.0, οι 4Κ τηλεοράσεις της Sony εντυπωσιάζουν, σε όλα τα μεγέθη, από 49” έως 85”, για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε φιλάθλου και μη.


Η νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K Ultra HD και Full HD LCD, από τη Sony, διατίθεται ήδη στην αγορά.