Η Cisco και η Logicom Solutions πραγματοποίησαν ειδική εκδήλωση για το Software Defined Operations για ενσωμάτωση εφαρμογών ανοικτής πλατφόρμας.


cisco logicomΣε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η Cisco και η Logicom Solutions, παρουσίασαν σε εκπροσώπους οργανισμών, πως η τεχνολογία Software Defined Operations (SDO), ως ανοικτή και προγραμματιζόμενη πλατφόρμα, προσφέρει ακόμα και στα πιο περίπλοκα περιβάλλοντα υποδομής, τη δυνατότητα ευκολότερης και οικονομικότερης διαχείρισής τους καθώς και την ευελιξία στην δημιουργία νέων υπηρεσιών και εφαρμογών.


Η συγκεκριμένη τεχνολογία και τα οφέλη της, αναλύθηκαν σε βάθος από τα στελέχη της Cisco, Ανδρέα Ενωτιάδη, CTO, Software Defined Networks & Network Function Virtualization, EMEAR SP και Νίκο Μουρτζίνο, Cisco, Product Sales Specialist, Security/Data Center & Virtualization. Στο πάνελ που ακολούθησε με τη συμμετοχή των παραπάνω στελεχών καθώς και των Γιώργου Αθηαινίτη, Βοηθού Γενικού Διευθυντή, Cyta Hellas και Πάνου Θεοδοσόπουλου, Γενικού Διευθυντή, Logicom Solutions, παρουσιάστηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα σχετικά με την υιοθέτηση της τεχνολογίας SDO και την προοπτική εξέλιξης για κάθε επιχείρηση, ειδικότερα όμως για εκείνες που αναζητούν τον τρόπο να παρέχουν στους τελικούς καταναλωτές άμεσα και κυρίως οικονομικά νέες και συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας.


Η Cisco σε συνεργασία με τη Logicom Solutions, θέλησε με την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, να ενημερώσει το επιχειρηματικό κοινό για αυτήν την πραγματικά μοναδική προσέγγιση στο σχεδιασμό και διαχείριση των δικτύων και υποδομών. Πιο συγκεκριμένα η λύση που προτείνει η Cisco με την ονομασία Application Centric Infrastructure (ACI), απλοποιεί, βελτιστοποιεί και επιταχύνει την ανάπτυξη των εφαρμογών στο data center, απαντώντας έτσι στην time-to-market ανάγκη για κάθε πάροχο υπηρεσιών και μεγάλη επιχείρηση.