Το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, το δημοφιλές Public.gr, απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη Εμπειρία Πελάτη στα e- Bizz AWARDS 2014.


ebizz award publicTα βραβεία e-Bizz AWARDS επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς και απονεμήθηκαν την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου e-Business World στο ξενοδοχείο Divani Caravel.


Το μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, η δυνατότητα 360view σε smartphones και tablets, το αναγνωρισμένο κορυφαίο επίπεδο Social Media Care στην Ελλάδα (με βάση το socialbakers.com) καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυο των καταστημάτων στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος ως το καλύτερο στην κατηγορία Customer Experience.


Από το 2012 μέχρι και σήμερα, κορυφαίοι φορείς της χώρας, όπως ο θεσμός των e-volution Awards και το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, συνεχίζουν να μας τιμούν για τη βέλτιστη εμπειρία που παρέχουμε στον πελάτη, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος. Κατά την παραλαβή του βραβείου o Νίκος Βαρβαδούκας Digital & CRM Director δήλωσε: «Εκ μέρους των Public θέλω να εκφράσω τη χαρά μου, καθώς για μία ακόμη φορά βραβευόμαστε για το Customer Experience. Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέρνουμε να μεταφέρουμε τη μοναδική εμπειρία των καταστημάτων Public και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!»