Η GREEN COLA Company συνεργάζεται με τη Retail@Link για την ασφαλή, εύκολη & αποτελεσματική μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό παραστατικό.


RETAIL_LINKΗ GREEN COLA Company (Ε.Π.Α.Π. Α.Ε.), η αμιγώς ελληνική επιχείρηση παραγωγής και εμφιάλωσης αεριούχων ποτών η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1959, συνεργάζεται με τη Retail@Link καινοτόμο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα, με εστιασμένη εμπειρία στην διασύνδεση του κλάδου Τροφίμου & Ποτού με το Λιανεμπόριο. Η εταιρεία, επέλεξε τη λύση R@L e-Invoicing Paperless για την αξιόπιστη μετάβασή της στο ηλεκτρονικό παραστατικό & τη λύση R@L e-Invoicing/e-Ordering EDI για την ανταλλαγή EDI τιμολογίων& παραγγελιών με τους εμπορικούς της συνεργάτες και την αυτοματοποίηση της καταχώρησης δεδομένων στα πληροφοριακά συστήματα του οργανισμού.


Η GREEN COLA στοχεύει στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ισχύουσα νομοθεσία στην ηλεκτρονική διακίνηση & αρχειοθέτηση του συνόλου των παραστατικών της (τιμολόγια, δελτία αποστολής). Όπως δηλώνει ο κ Γ. Γρίσπος, Οικονομικός Διευθυντής στην GREEN COLA Company: “Στην Green Cola, πιστεύουμε στη διαρκή εξέλιξή μας, μέσω της εστίασης στην ποιοτική παροχή αναψυκτικών στον καταναλωτή! Η επιλογή μας να αυτοματοποιήσουμε λειτουργικές διαδικασίες οι οποίες ήταν τόσο χρονοβόρες όσο και ακριβές, επιτρέπει στην ομάδα μας να επικεντρώνεται στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας γιa τον πελάτη. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας επιτρέπει να μειώνουμε το κόστος μας, να λειτουργούμε ταχύτερα, αλλά και να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα αναμενόμενα αποτελέσματα οφέλους που θα προσφέρει στον οργανισμό η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση.”