Έτοιμη για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και στην Δυτική Ευρώπη, είναι η Nubis, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Quest.


nubisΓια την πραγμάτωση των στόχων που έχουν τεθεί σε αυτές τις νέες αγορές η εταιρεία, κινούμενη στα πρότυπα μεγάλων διεθνών εταιρειών, προχώρησε στη συγκρότηση ενός ισχυρού Advisory Board.


Στο Αdvisory Board της Nubis συμμετέχουν επιφανή και με μεγάλη εμπειρία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής, τα οποία παρέχουν τεχνογνωσία αλλά και γνώση των τοπικών και διεθνών αγορών στην ομάδα της Nubis.


Το Advisory Board της Nubis απαρτίζουν οι κκ. Κώστας Μάλλιος, Ευάγγελος Σιμούδης και Ulrich Homann.
Ο Κώστας Μάλλιος έχει πολυετή πείρα, ιδιαίτερα στην αγορά της Αμερικής, καθώς έχει εργασθεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο της πληροφορικής. Ειδικότερα έχει διατελέσει μεταξύ άλλων για πολλά χρόνια “General Manager, Corp. R&D, Strategy and Business Development” στη Microsoft HQ και “Vice President” στην Intellectual Ventures.


Ο Ευάγγελος Σιμούδης είναι, κατά κοινή ομολογία, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες στη Silicon Valley, με πολύ μεγάλη εμπειρία σε εταιρείες τεχνολογίας, και δραστηριοποιείται ως “Senior Managing Director” στην Trident Capital.


Ο Ulrich Homann υπήρξε επί σειρά ετών “Chief Architect της WW Enterprise Services” της Microsoft HQ και πλέον είναι “Partner Software Architect” της Microsoft με πολύ μεγάλη εμπειρία στα large scale enterprise applications.


Η δημιουργία του Advisory Board ενισχύει ακόμα πιο πολύ τους ισχυρούς δεσμούς της Nubis με τις αγορές στις οποίες αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και ιδιαίτερα στην Αμερική και στη Γερμανία, καθώς η πρόκληση για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου της Nubis και των εφαρμογών της στις συγκεκριμένες περιοχές είναι πολύ μεγάλη.


Αναφερόμενος στη δημιουργία του Αdvisory Board ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nubis, κ. Δημήτρης Κοντίνος, σημείωσε: « Η συμμετοχή τόσο εξειδικευμένων και με μεγάλη εμπειρία στελεχών στο Αdvisory Βoard της Nubis αποτελεί για μας τιμή και θέτει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε την τύχη να βρίσκονται δίπλα μας τόσο σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας αγοράς και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύουν».