Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα σειρά Exiway Easyled, η οποία αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία στο χώρο των φωτιστικών ασφαλείας.


Schneider-ElectricΙδανικά για μικρές εγκαταστάσεις, όπως εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, διαμερίσματα, κτίρια γραφείων και αυτόνομες κατοικίες, τα φωτιστικά Exiway Easyled συνδυάζουν ότι ακριβώς περιμένει ο υπεύθυνος εγκατάστασης και ο ιδιοκτήτης του χώρου από ένα φωτιστικό ασφαλείας: τεχνολογία LED, προσεγμένο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα, εξαιρετική αξιοπιστία και εγγυημένη απόδοση σε βάθος χρόνου.


Με βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Schneider Electric την υψηλή ποιότητα, την πιστοποίηση ENEC, τη συμμόρφωση με τα πιο αυστηρά πρότυπα και την υποδειγματική εξοικονόμηση ενέργειας, τα φωτιστικά Exiway Easyled διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία LED.


Συγκεκριμένα, διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής (> 10 χρόνια λειτουργίας σε τυπική θερμοκρασία περιβάλλοντος χωρίς αντικατάσταση λαμπτήρα), μικρότερη κατανάλωση κατά 50% τουλάχιστον, (0.8 W mini), υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και φυσικά, ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης σε σχέση με άλλες τεχνολογίες φωτισμού.


Επιπλέον, τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σειράς Exiway Easyled είναι τα παρακάτω:


Υψηλής αισθητικής σχεδιασμός – Η σειρά Exiway διαθέτει ορισμένα από τα πιο λεπτά φωτιστικά ασφαλείας στην αγορά (συνολικό πάχος 37 χιλιοστά, βάθος εγκατεστημένου σώματος 29 χιλιοστά), τα οποία είναι διακριτικά και ταυτόχρονα ορατά όποτε χρειαστεί. Χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό και τις μικρές τους διαστάσεις μπορούν να ταιριάξουν αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.


Ποιότητα, Εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους: αποτελεί ιδανική επιλογή και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των περισσότερων μικρών εγκαταστάσεων, ενώ η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα και εύκολα είτε κατά την κατασκευή, είτε κατά την ανακαίνιση του χώρου, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής, κομψό σχεδιασμό, αξιοπιστία και εξοικονόμηση κόστους & ενέργειας.


Υλικά κατασκευής που συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη: όλα τα υλικά κατασκευής της σειράς Exiway Easyled έχουν επιλεγεί με βάση αυτό το χαρακτηριστικό. Το 20% των πλαστικών μερών προέρχεται από ανακυκλωμένα προϊόντα, ενώ τα ηλεκτρονικά μέρη έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές eco-design της Schneider Electric είναι, πολλές φορές, πιο αυστηρές και από τις προδιαγραφές του RoHS. Επιπλέον, τα φωτιστικά ασφαλείας Exiway Easyled έχουν σχεδιαστεί ακολουθώντας τις προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Exiway με πιστοποίηση από τους οργανισμούς NF, AENOR και ENEC, ενώ η απόδοσή τους σε βάθος χρόνου είναι εξαιρετική, όπως και η κατανάλωση ενέργειας στους λαμπτήρες LED και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέρη.