Με οθόνη πολλαπλής αφής, τo ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτό Latitude XT2 της Dell, σας συντροφεύει παντού, παρέχοντας έως και 11 ώρες αυτονομίας!

Dell Latitude XT2

Dell Latitude XT2

Η Dell σήμερα ανακοίνωσε το Latitude XT2, ένα convertible tablet PC ανανεώνοντας το πρώτο Tablet PC στην βιομηχανία με δυνατότητες multi-touch οθόνης, σχεδιασμένο να ενισχύσει την ασφάλεια, να αυξήσει τις επιδόσεις και να διευρύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Οι δυνατότητες multi- touch στο Latitude XT2 επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν καθημερινές χειρονομίες, όπως το ελαφρό χτύπημα ή το τσίμπημα για τις λειτουργίες scroll, pan, rotate και zoom που συνεργάζονται με τις εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Η ενσωμάτωση από την Dell της τεχνολογίας οθόνης multi-touch επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την πλήρη επιφάνεια της οθόνης, σε αντίθεση με την χρήση μόνο του touchpad.


dell_latitude_xt2_pen«Ως μέρος της δέσμευσής μας να προσφέρουμε την καλύτερη φορητή εμπειρία, η Dell αναδιοργάνωσε με επαναστατικό τρόπο το χώρο των tablet με το πρώτο προϊόν με δυνατότητα multi-touch που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν ολόκληρη την οθόνη,» αναφέρει ο Lionel Bohar, Επικεφαλής για τους Φορητούς Υπολογιστές, Dell EMEA. «Σήμερα, διευρύνουμε αυτή την ηγετική θέση με το Latitude XT2 για να προσφέρουμε ανώτερες επιδόσεις, ασφάλεια και διαχειρισιμότητα.»


Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
• Mέχρι 11 ώρες και 28 λεπτά διάρκεια ζωής της μπαταρίας με χρήση μπαταρίας έξι κυψελών και προαιρετική πρόσθετη μπαταρία έξι κυψελών.
• Οθόνη ορατή σε φυσικό φως ημέρας που παρέχει έως και 100% μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα.
• Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, touchpad, point stick και στυλό χωρίς μπαταρία που δίνουν στους χρήστες ευελιξία στην εισαγωγή στοιχείων.
• Συνδυασμό επιδόσεων με τεχνολογία αφής υψηλής ακρίβειας η οποία παρέχει δυνατότητα χρήσης εικονιδίων μικρού μεγέθους χωρίς προβλήματα.
• Εκτενείς δυνατότητες υπηρεσιών με το Dell ProSupport.2
• Βελτιωμένη συνδεσιμότητα με νέο σχεδιασμό της κεραίας του ασύρματου δικτύου.
• Ενισχυμένος σχεδιασμός για μεγαλύτερη σταθερότητα της οθόνης.
• Υποστήριξη μονάδων SATA παρέχοντας νεότερη τεχνολογία αποθήκευσης και αυξημένες επιδόσεις.
• Εκτενή χαρακτηριστικά ασφάλειας με την προσθήκη του Dell ControlVault και του ControlPoint Security Manager.
• Μνήμη RAM DDR3 που επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις και δυνατότητα μεγέθους μνήμης μέχρι 5GB.3
• Διαχειρισιμότητα με χρήση τεχνολογίας Intel vPro και συμβατότητα με DASH 1.0


1.        Με χρήση μπαταρίας έξι κυψελών και προαιρετική χρήση πρόσθετης μπαταρίας έξι κυψελών. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από την διαμόρφωση, της συνθήκες λειτουργίας και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται με την χρήση και την πάροδο του χρόνου.

2.        Η διαθεσιμότητα και οι όροι των υπηρεσιών της Dell ποικίλουν ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή. Για πρόσθετες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.dell.com/servicedescriptions.

3.        Σημαντικό τμήμα της μνήμης του συστήματος ενδέχεται να χρησιμοποιείται για την υποστήριξη των γραφικών, εξαρτώμενο από το μέγεθος της μνήμης του συστήματος και άλλους παράγοντες.