To «HangΟut» είναι η καινούργια σειρά του netwix.gr, η οποία «σε ανεβάζει» παρέα με το What’s UP, κάθε Τρίτη και Πέμπτη.


netwixΤι τους ένωσε; H αγάπη τους για το KITE. Τι τους ανέδειξε; Η αγάπη του κόσμου! Είναι η πιο What’s UP παρέα και η τρέλα τους μέσα κι έξω απ’ το νερό τους κάνει να ξεχωρίζουν! Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσετε στην πρώτη real life εκπομπή του netwix.gr!


Ο Γιάννης, η Κατερίνα, ο Αποστόλης και η Αντζελίνα είναι η παρέα που επέλεξε το κοινό με τα LIKE του μέσα από την εφαρμογή του What’s Up της COSMOTE στο Facebook. Μαζί, μας ξεναγούν στην καθημερινότητα τους μέσα από το HangΟut και η κάμερα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην παρέα των Kites Guru. Τα παιχνίδια, οι διαφωνίες, τα απρόοπτα, οι φάρσες και οι κοινές δραστηριότητες τους ξεδιπλώνονται στα επεισόδια του HangOut, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη από τις εντυπωσιακές ικανότητες τους στο ΚΙΤΕ surfing.


Η extreme παρέα των KitesGuru σας περιμένει να την ανακαλύψετε παρέα με το What’s UP κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο netwix.gr!