Η LG Electronics, ύστερα από το ηχηρό ντεμπούτο του G3 στη Νότια Κορέα, πρόκειται να ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου το παγκόσμιο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου smartphone.


LG G3Το LG G3 θα είναι διαθέσιμο πρώτα στην Ασία, στο Χονγκ Κόνγκ, στην Ινδονησία, στη Σιγκαπούρη και στις Φιλιππίνες, και στην συνέχεια, τον Ιούλιο, στην υπόλοιπη Ασία, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.


Το νέο G3 έχει λάβει ήδη διθυραμβικές κριτικές από τους ειδικούς του κλάδου για καινοτομίες στην οθόνη, την κάμερα, το σχεδιασμό και την εμπειρία χρήστη (UX). Καθώς είναι σχεδιασμένο γύρω από τη φιλοσοφία “Simple is the new Smart”, το G3 είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας στο χρήστη μια πιο απλή και πιο εύκολη εμπειρία χρήσης.


Μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου LG G3 περιλαμβάνουν:
– Για πρώτη φορά παγκοσμίως οθόνη 5.5 ιντσών, τεχνολογίας Quad HD 538ppi, με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη του HD και σχεδόν δύο φορές υψηλότερη από την ανάλυση μιας οθόνης Full HD για πιο έντονες, πιο ευκρινείς, καθαρότερες εικόνες και πιο ρεαλιστική αναπαραγωγή χρώματος.
– Κάμερα 13MP, τεχνολογίας OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus) με λειτουργία Laser Auto Focus, για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και βίντεο με ελάχιστη θολούρα, ακόμη και σε περιβάλλον με σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.
– Premium πίσω κάλυμμα με ματ μεταλλικό φινίρισμα, που είναι ελαφρύ και επεξεργασμένο ειδικά ώστε να παρέχει προστασία από δαχτυλιές.
– Σχήμα Floating Arc που ενσωματώνει την καινοτομία της LG, το Rear Key προσφέροντας εξαιρετικά άνετο κράτημα με το ένα χέρι.
– Μοναδικός τρόπος λήψης selfie, με ανίχνευση παλάμης και κλείσιμο, που ενεργοποιεί αυτόματα την αντίστροφη μέτρηση για εύκολα και εντυπωσιακά selfies, χωρίς το άγγιγμα πλήκτρου.
– Απλά και έξυπνα UX χαρακτηριστικά, όπως είναι το Smart Keyboard που μειώνει τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση έως και 75% παρακολουθώντας και αναλύοντας τις τυπογραφικές συνήθειες του χρήστη. Το Smart – Notice, μια εφαρμογή που λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις πριν ακόμη ζητηθούν. Ακόμη, το Smart Security μια σουίτα με χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνει αποκλειστικές εφαρμογές της LG όπως το KnockCodeTM, το Content Lock και το Kill Switch.
– Premium αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για το LG G3, όπως η θήκη QuickCircleTM (πωλείται ξεχωριστά) που παρέχει στο χρήστη εύκολη πρόσβαση σε έξι λειτουργίες και εφαρμογές που χρησιμοποιεί πιο συχνά, χωρίς να απαιτείται άνοιγμα της θήκης.


Η συσκευή θα λανσαριστεί σε ορισμένες αγορές με μοναδικά χαρακτηριστικά που παρέχουν πρόσθετη ευκολία προς τον χρήστη. Το «έξυπνο» smartphone G3 που θα πωλείται στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας θα διαθέτει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, καθώς μπορεί να φορτιστεί από οποιοδήποτε ασύρματο φορτιστή τεχνολογίας Qi.


«Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι ότι το G3 θα έχει επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως συνέβη και στην Κορέα», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε σημείο αναφοράς στην αγορά των premium smartphones, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τελικά είναι αυτό που νιώθουν οι καταναλωτές για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας μας, καθώς τα δικά τους σχόλια μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε το G3».


Οι τιμές που μας έδωσε η LG είναι οι ακόλουθες:
– 16GB ενσωματωμένη μνήμη, 2GB RAM στα 599 ευρώ
– 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 3GB RAM στα 649 ευρώ