Η ACE-Hellas επαναπιστοποιήθηκε πρόσφατα σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.


ace_hellas_logoΗ πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική διαδικασία αξιολόγησης, κατά την οποία κρίθηκε ότι η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.


Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas. Να σημειώσουμε ότι η πρώτη πιστοποίηση που έλαβε η ACE-Hellas Α.Ε. σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 ήταν το 2008.


Η πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001:2008 καλύπτει όλα τα ήδη πιστοποιημένα πεδία, καθώς και τις νεότερες υπηρεσίες της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, το αντικείμενο της πιστοποίησης καλύπτει την προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων περιφερειακών συστημάτων καθώς επίσης σε ανάπτυξη και υποστήριξη προϊόντων λογισμικού. Το ISO 9001 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την διασφάλιση ποιότητας και την ποιοτική διαχείριση επιχειρήσεων.


Ο κ. Σπύρος Ιωακείμ, διευθύνων σύμβουλος της ACE-Hellas, σχολιάζοντας την πιστοποίηση, δήλωσε: «Στην ACE-Hellas εστιάζουμε τις προσπάθειες μας, ώστε οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας να ακολουθούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας, ενώ αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την ποιότητα, την ικανοποίηση των πελατών και την επιθυμία μας για συνεχή αύξηση της αποτελεσματικότητας. Η επαναπιστοποίηση λοιπόν της εταιρείας κατά ISO 9001:2008 εξυπηρετεί ακριβώς αυτή τη στρατηγική μας».


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr καθώς και στην σελίδα στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas