H glamorous βραδιά του fashion party αποτυπώθηκε στις πιο κεφάτες φωτογραφίες selfies που τραβήχτηκαν με τον μοναδικό τρόπο του LG G3.


lg selfie goddessΤο νέο και πολυαναμενόμενο smartphone LG G3 της LG Electronics (LG) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στην Ελλάδα στο fashion party που διοργάνωσε το περιοδικό HELLO! FASHION την Πέμπτη 12 Ιουνίου στο πολυκατάστημα Attica στο εμπορικό Golden Hall. Στη ξεχωριστή βραδιά πρωταγωνιστές ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι, η μόδα, η ευχάριστη διάθεση και φυσικά το νέο smartphone LG G3, που απογείωσε τη διάθεση του κοινού τραβώντας selfies με πρωτότυπο και εύκολο τρόπο!


Η βραδιά ξεκίνησε με χαλαρή διάθεση και δροσιστικά cocktails, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν πρώτοι στα χέρια τους το νέο LG G3 και να τραβήξουν τις δικές τους selfie φωτογραφίες, μόνοι ή με την παρέα τους, στο LG booth με το νέο μοναδικό τρόπο του LG G3: κρατώντας την παλάμη ανοιχτή μπροστά στην κάμερα του G3 και στη συνέχεια κλείνοντάς την σε γροθιά, ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση με τελευταίο βήμα την εμφάνιση του selfie στην οθόνη του G3. Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη φωτογραφία στα δικά τους social media με τα hashtags #hellofashion και #lgg3, αλλά και να την παραλάβουν τυπωμένη ως αναμνηστικό της ιδιαίτερης βραδιάς.


Στο ειδικά διαμορφωμένο catwalk τα μοντέλα εμφανίστηκαν φορώντας πρωτότυπες δημιουργίες, συνδυάζοντάς τες με το πιο hot gadget του καλοκαιριού, το νέο LG G3. Επιπλέον, το κάθε μοντέλο έπαιρνε τη δική του selfie φωτογραφία με το G3 στην κορυφή του catwalk, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού με τον πρωτότυπο τρόπο λήψης selfie.


Το νέο LG G3 παρουσιάστηκε πρώτη φορά διεθνώς στις 27 Μαΐου, κερδίζοντας αμέσως το θαυμασμό και τις εντυπώσεις. Σχεδιασμένο με βάσει την προσέγγιση “Simple is the new Smart”, το G3 αποτελεί την εξέλιξη των smartphones, ενσωματώνοντας τα πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά που έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία και προσφέροντας ταυτόχρονα στο χρήστη την καλύτερη εμπειρία από οποιοδήποτε προηγούμενο smartphone της LG.


Η εκπληκτική οθόνη 5.5 ιντσών, τεχνολογίας Quad HD με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη του HD και η κάμερα 13MP με τεχνολογία OIS+(Optical Image Stabilizer Plus) και με την επαναστατική λειτουργία Laser Auto Focus, προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για προβολή και λήψη φωτογραφιών και video, με εικόνες απίστευτης καθαρότητας και ευκρίνειας για ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Ταυτόχρονα, το νέο UΧ με επανασχεδιασμένο περιβάλλον γραφικών (GUI), διαφοροποιεί εντελώς την εμπειρία χρήσης του G3, οδηγώντας την φιλοσοφία Learning from You της LG σε νέο επίπεδο. Μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου UX, όπως το Smart Keyboard, το Smart Notice και το Smart Security αποτελούν τεχνολογίες που «εμπνέονται» από τον καταναλωτή ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη ευκολία.


Τέλος, ο κομψός και απλός σχεδιασμός του νέου G3 με σχήμα Floating Arc και εργονομικό, λεπτό, τοξοειδές προφίλ, εγγυάται εξαιρετικά άνετο κράτημα και χειρισμό με το ένα χέρι, ενώ έχει διατηρηθεί η σχεδιαστική κληρονομιά του Rear key για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Τα premium υλικά κατασκευής και το συνολικό φινίρισμα δίνουν στο G3 ιδιαίτερο στυλ, αφού διαθέτει κάλυμμα με μεταλλικό, ματ φινίρισμα, ανθεκτικό στις δαχτυλιές, για να διατηρεί καθαρή την επιφάνειά του, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε πέντε έντονα χρώματα.


Η διάθεση του LG G3 έχει ξεκινήσει στην αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα αναμένεται να διατεθεί σταδιακά από τις αρχές Ιουλίου.


Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
Chipset: Qualcomm Snapdragon™ 801 (έως 2.5GHz Quad-Core)
Οθόνη: 5.5 ιντσών, τεχνολογίας Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)
Μνήμη: 16/32MB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD slot (128GB max)
Κάμερα: Πίσω 13.0MP με OIS+ και Laser Auto Focus / Εμπρός 2.1MP
Μπαταρία: 3.000mAh (αποσπώμενη)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
Διαστάσεις: 146.3 x 74.6 x 8.9 χιλιοστά
Βάρος: 149 γρ.
Δίκτυα: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,
SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
Χρώματα: Μαύρο μεταλλικό, λευκό (Silk White), χρυσαφί (Shine Gold), μωβ (Moon Violet), κόκκινο (Burgundy Red)
Άλλα: Smart Keyboard, Smart Notice, Knock CodeTM , Guest Mode, κλπ.


* Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να διαφοροποιούνται από αγορά σε αγορά