Με country manager τον Andrew Hughes, η Virtual Trip Spain στοχεύει στις αγορές της Ιβηρικής Χερσονήσου, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

vtripgroupΤην έναρξη των εργασιών της Virtual Trip Spain ανακοινώνει ο όμιλος Virtual Trip με στόχο τις αγορές της Ιβηρικής Χερσονήσου, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Στόχος του ομίλου Virtual Trip είναι οι πωλήσεις της θυγατρικής στην Ισπανία το 2011 να αποτελούν το 40% του κύκλου εργασιών του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Virtual Trip ο Andrew Hughes, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, ανέλαβε καθήκοντα Country Manager.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών της Virtual Trip Spain ο κ. Hughes δήλωσε τα εξής: «Στον Όμιλο Virtual Trip είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δημιουργία της Virtual Trip Spain, καθώς θεωρούμε πως τα προϊόντα μας μπορούν να διεισδύσουν σε μεγάλες αγορές, σύντομα και με πολύ καλούς εμπορικούς όρους. Βασικό μέλημά μας είναι η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών προστιθέμενης αξίας για την προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων καθώς και η άμεση επαφή με τις μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς της περιοχής».

Η Virtual Trip Spain στεγάζεται στην περιοχή «La Moraleja», προάστιο στα βόρεια της Μαδρίτης, μια περιοχή με έντονη επιχειρηματική ανάπτυξη στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, ενώ το γραφείο βρίσκεται στη διεύθυνση «Avda de Europa, 14».