Το βραβείο Silver Digital Award για το Nova GO στην κατηγορία Cross Platform Content κέρδισε ο Όμιλος Forthnet στα Digital Media Awards.


forthnet nova logo 2014Με το βραβείο Silver Digital Award, για το Nova GO, στην κατηγορία Cross Platform Content, βραβεύτηκε η Forthnet στην τελετή απονομής των Βραβείων Digital Media Awards. Πρόκειται για τα βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων και στα οποία συμμετέχουν οι πάροχοι περιεχομένου που δραστηριοποιούνται στο χώρο των διαδικτυακών εκδόσεων (Web, Mobile, Tablets, Apps).


Με τη καινοτόμα υπηρεσία Nova GO, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports και των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης LIVE καναλιών, On-Demand προγραμμάτων, καθώς και προγραμμάτων catchup, όπου και αν βρίσκονται, όποια συσκευή και αν διαθέτουν.


Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης. Αναφερόμενος στην τιμητική διάκριση επισήμανε: «Το Nova GΟ είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία που λάνσαρε η Forthnet, και ήδη έχει μεγάλη απήχηση στους συνδρομητές μας. Η καινοτομία εξάλλου είναι στο DNA της Forthnet που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Και σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η διοργάνωση που βραβεύει την καινοτομία στις ψηφιακές εκδόσεις, επιβραβεύει στην ουσία την προσπάθεια μια μεγάλης ομάδας ανθρώπων μας που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχημένη ανάπτυξη του Nova GO».