Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple διαθέτει νέο υπολογιστή iMac 21.5 ιντσών σε νέα χαμηλή και άκρως ανταγωνιστική τιμή.


D7_Pkg_YL_01O νέος iMac χαρακτηρίζεται από τη γνωστή, πρωτοποριακή σχεδίαση όλα-σε-ένα με διπύρηνους Intel Core i5, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής, σ’ ένα εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και σε μια υπέροχη οθόνη.


Ο νέος iMac 21.5 ιντσών με οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού, με τεχνολογία IPS και ανάλυση 1920 x 1080 pixels με υποστήριξη για εκατομμύρια χρώματα, είναι υπέροχος για προσωπική ή επαγγελματική χρήση και έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5000 και αποθηκευτικό χώρο 500GB. Όλα τα μοντέλα iMac διαθέτουν ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς 802.11ac Wi-Fi, δύο Thunderbolt θύρες και τέσσερις USB 3.0 θύρες για απόλυτη επεκτασιμότητα και για υποστήριξη περιφερειακών υψηλής ταχύτητας.


Κάθε iMac έρχεται με εγκατεστημένο το OS X Mavericks, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο. Επίσης, με κάθε νέο υπολογιστή, η Apple δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσει ο χρήστης δωρεάν τις εφαρμογές multimedia iPhoto, iMovie και Garageband καθώς και τις εφαρμογές γραφείου Pages, Keynote και Numbers για ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία χρήσης.


Ο καινούργιος iMac θα είναι διαθέσιμος σε λίγες μέρες στα 1199€ στο επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της Apple στην Ελλάδα, που μπορείτε να δείτε στο link: http://www.isquare.gr/resellers