Η Entersoft Α.Ε. πραγματοποίησε στις 13 και τις 14 Ιουνίου στην Αθήνα, το συνέδριο συνεργατών της από όλη την Ελλάδα.


entersoft logoΠερισσότεροι από 120 εκπρόσωποι συνεργατών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας, αλλά και τις νέες τεχνολογικές της επενδύσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα. Παράλληλα, η διοίκηση περιέγραψε τους στρατηγικούς στόχους της για τα επόμενα χρόνια, καθώς και σημαντικές προσθήκες στα προγράμματα των συνεργατών που ευνοούν την ανταγωνιστικότητα τους.


Σκοπός της φετινής συνάντησης ήταν η ενίσχυση των σχέσεων με τους συνεργάτες και η χάραξη μιας κοινής πορείας για την επόμενη τριετία. Η Entersoft, απόλυτα εναρμονισμένη με τις τάσεις της αγοράς επιχειρηματικού λογισμικού, αναπτύσσει προϊόντα ικανά να κυριαρχήσουν άμεσα στην Ελλάδα αλλά και να ανταγωνιστούν επάξια στις ιδιαίτερα απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Οι συνεργάτες της εταιρείας είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι κρίκοι σε αυτήν την αλυσίδα, γι’ αυτό και η Entersoft τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, σε επίπεδο τεχνογνωσίας και υπηρεσιών.


Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης την καθιέρωση του θεσμού της ετήσιας βράβευσης συνεργατών, που έχει ως στόχο να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τους συνεργάτες που ξεχώρισαν σε συγκεκριμένους τομείς. Για το 2014, διακρίθηκαν οι παρακάτω συνεργάτες σε πέντε κατηγορίες:
Best Partner of the Year: Μηχανογραφικοί Συνεργάτες, Know how Consulting
New Technologies: Digicom Systems A.E.
Solutions: Καινοτόμες Τεχνολογίες, GSI TEchnologies
SMEs Sales: Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς Α.Ε.
Installed Base: Logon A.E.


Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft, στον επίλογο του συνεδρίου σημείωσε, «Από την ίδρυση της Entersoft, η έννοια της επένδυσης ήταν για εμάς τόσο σημαντική όσο και η ύπαρξη της εταιρείας. Παράλληλα με το χρονοδιάγραμμα επενδύσεων σε τεχνολογία και γενικότερα παρουσίας μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση των συνεργατών μας. Εκείνοι πρεσβεύουν τη στρατηγική μας σχεδόν σε κάθε σημείο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα και παράλληλα μεταφέρουν τεχνογνωσία και αποτελούν βασικό παράγοντα ανατροπής της υπάρχουσας αδράνειας. Για όλα τα παραπάνω δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά την υποστήριξή τους».