H δωρεάν τηλεοπτική προβολή συνεχίζεται για δύο ακόμη τυχερές επιχειρήσεις από την υπηρεσία «H επιχείρησή σου.gr» του ΟΤΕ.


welcomeΔωρεάν τηλεοπτική προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας κέρδισαν δύο ακόμη τυχερές επιχειρήσεις, το ανθοπωλείο “Florial” (www.florialshop.gr) και η Σχολή Χορού Central Ballet (www.centralballet.gr) μέσα από την υπηρεσία του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr» και το πρόγραμμα «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας». Περισσότερες από 560.000 επισκέψεις στο YouTube έχει δεχτεί μέχρι σήμερα το τηλεοπτικό σποτ του ΟΤΕ για τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή επιχειρήσεων.


Το ανθοπωλείο “Florial” (www.florialshop.gr), που βρίσκεται στα Ιωάννινα, έφτιαξε το e-shop του μέσα από την υπηρεσία του ΟΤΕ και έχει δει μεγάλη ανάπτυξη και αύξηση στο πελατολόγιό του καθώς δέχεται παραγγελίες και στέλνει λουλούδια σε όλη την Ελλάδα, χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.
H Σχολή Χορού “Central Ballet” (www.centralballet.gr) της κας Φαίης Χριστοδούλου είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος και λειτουργεί στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας, με την εποπτεία της Ακαδημίας Χορού ISTD του Λονδίνου. Έχει στο δυναμικό της έμπειρους δασκάλους που παραδίδουν μία μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και μεταδίδουν το πάθος τους για χορό σε μαθητές όλων των επιπέδων.


Τα τηλεοπτικά σποτ που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις βρίσκονται και στην επίσημη σελίδα του ΟΤΕ στο youtube,


“H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας”: 3ος Νικητής
“H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας”: 4ος Νικητής


Μέσα από πέντε διαδοχικές εβδομαδιαίες κληρώσεις θα αναδειχθούν συνολικά δέκα τυχερές επιχειρήσεις. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας «Η επιχείρησή σου.gr» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.yourbusiness.gr, και να δηλώσουν συμμετοχή για τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή. Όσοι δεν είναι ακόμη συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους και στη συνέχεια να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ίδια προθεσμία.


Ο ΟΤΕ συνεχίζει να ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα δίνοντας στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα δωρεάν προβολής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.yourbusiness.gr ή καλώντας στο 13818.