Η Sony Mobile Communications ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον διάσημο Γερμανό φωτογράφο Benjamin Kaufmann με μοναδικές φωτογραφίες με το νέο Xperia T3.


xperia t3 pebbleΤο Xperia Τ3, η νέα κομψή και λεπτή συσκευή της Sony, αναδεικνύει την άμεση σχέση μεταξύ design και τεχνολογίας, καθώς η σχεδίασή του είναι επηρεασμένη από την τέχνη των φυσικών τοπίων.


Οι φωτογραφίες του Benjamin αναδεικνύουν τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού του Xperia T3, συνδυάζοντας σχήματα και χρώματα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με την κομψή μορφή της συσκευής. Ο μοναδικός «καθρέφτης» από ανοξείδωτο ατσάλι που πλαισιώνει τη συσκευή αντιπροσωπεύεται από τα κύματα της θάλασσας, ενώ οι τρεις χρωματικές παραλλαγές της συσκευής, λευκό, μαύρο και μωβ, εντοπίζονται στην παλέτα των τοπίων που κόβει την ανάσα.


Ο Benjamin Kaufmann αναφέρει: «Ο σχεδιασμός του smartphone Xperia T3 της Sony με ενέπνευσε να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες, καθώς η ιδέα ήταν να συγχωνευθεί μία εκπληκτική τοποθεσία με τον πραγματικά ξεχωριστό σχεδιασμό της συσκευής. Μέσα από τη δουλειά μου έχω στόχο να αντικατοπτρίσω την ομορφιά του προϊόντος και το μεγαλείο του τοπίου διατηρώντας το ανθρώπινο στοιχείο».


Ο Ying Shao, Senior Product Designer στη Sony Mobile σχολιάζει: «Στη Sony Mobile έχουμε στόχο να διευρύνουμε συνεχώς τα όρια όσον αφορά το σχεδιασμό, κάτι το οποίο μας οδήγησε στην δημιουργία του Xperia T3 –της ομορφότερης και κορυφαίας σε ποιότητα συσκευής που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Μέσα από τη συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο Benjamin Kaufmann, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μία σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες που απεικονίζουν όχι μόνο τον κομψό και λεπτό σχεδιασμό του κινητού, αλλά και να εμπνεύσουν σαν πραγματικά έργα τέχνης. Το Xperia Τ3 έχει δημιουργηθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, για όσους ξέρουν να εκτιμούν το ξεχωριστό design στην καθημερινή τους ζωή, που είναι ακριβώς και η πηγή έμπνευσης για τις φωτογραφίες του Benjamin».


Το Xperia T3 είναι ένα εντυπωσιακό νέο smartphone που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Όμορφα δημιουργημένο, σε ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που «καθρεφτίζει» τον κόσμο γύρω σου, το Τ3 είναι ελαφρύ, εξαιρετικά λεπτό και εξίσου ευχάριστο στην όψη και στο χειρισμό.


Ο ιδανικός σύντροφος για καταναλωτές που δίνουν έμφαση στο στυλ και αναζητούν ένα τηλέφωνο που συνδυάζει το σχεδιασμό με την τεχνολογία – το νέο Xperia T3 κυκλοφορεί παγκοσμίως στα τέλη του Ιουλίου 2014.