Η SAP και η Real Consulting ανακοίνωσαν τη σύναψη της μεταξύ τους στρατηγικής συνεργασίας original equipment manufacturer (OEM).


SAP_logo 2011Η REAL CONSULTING, μέσω των θυγατρικών εταιρειών της, θα παρέχει στους πελάτες της προηγμένες λύσεις σχεδιασμένες για να αξιοποιήσουν τη δυναμική της πλατφόρμας SAP BusinessObjects, SAP HANA και SAP Mobile Platform.


Ακόμα, η REAL CONSULTING βασιζόμενη σε συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών, προσφέρει εργαλεία εφαρμογής και συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να επιταχύνει την εδραίωση της νέας τεχνολογίας και τη μετάβαση στις διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες της SAP.


Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί τη στενή συνεργασία των δύο εταιρειών όχι μόνο για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της REAL CONSULTING με τη χρήση των νεότερων τεχνολογιών SAP, αλλά και για τη δυναμική και από κοινού στήριξη των πελατών και των δύο εταιρειών. Καθώς η REAL CONSULTING θα είναι σε θέση να διαθέσει ανεξάρτητα ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών πλατφόρμων SAP σε συνδυασμό με τα προϊόντα της, η στρατηγική αυτή συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να εκμεταλλευτούν άμεσα τις συνδυαστικές λύσεις στους τομείς των big data, predictive analytics και mobile productivity apps.


O κ. Μάνος Ραπτόπουλος, COO Head SAP South Europe & Διευθύνων Σύμβουλος SAP Hellas, Cyprus, Malta δήλωσε: «Ξεκινήσαμε μία πολύ σημαντική συνεργασία με τη REAL CONSULTING. Η επένδυση στους τομείς των Big Data, Analytics & Mobility και ιδιαιτέρως στο SAP HANA, θα επιτρέψει στην Real Consulting να αναπτύξει καινοτόμες εφαρμογές διεθνούς εμβέλειας και να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά, απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στην πληροφορία και αναλύουν δεδομένα με ευφυή τρόπο.»


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή, αφενός επειδή αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της SAP στις δυνατότητες και την εκτεταμένη εμπειρία της REAL CONSULTING στην τεχνολογία λύσεων SAP και αφετέρου θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενδυναμώσουμε τη χρήση τεχνολογιών SAP, παρέχοντας στους πελάτες μας πλούσια σε χαρακτηριστικά προϊόντα» τόνισε ο, Διευθύνων Σύμβουλος της REAL CONSULTING κ. Α. Παπαργύρης.