Η Amadeus Hellas λανσάρει το Sell Connect Platform και το Amadeus Hellas Free App με μια λαμπρή εκδήλωση για την ελληνική τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία.


amadeus baluxΠερισσότερα από 600 στελέχη της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην Ελλάδα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της Amadeus Hellas στο κλαμπ “Balux” στη Γλυφάδα, τιμώντας μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία με μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της τεχνολογίας, η οποία παρέχει λύσεις που βελτιώνουν την απόδοση της επιχείρησής τους.


«Η δέσμευσή μας στην καινοτομία είναι κομβικής σημασίας. Μεταξύ του 2004 και του 2013 η Amadeus επένδυσε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ στην Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D), πράγμα που μας καθιστά, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας σε επενδύσεις καινοτομίας στον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα στην Ευρώπη», είπε η Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα και Κύπρο και Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Νότιας Ευρώπης.


Το λανσάρισμα του Selling Platform Connect στοχεύει να εφοδιάσει τους συνεργάτες της Amadeus με προηγμένα και προσεκτικά σχεδιασμένα εργαλεία και λύσεις που θα τους επιτρέψουν να υπερέχουν επαγγελματικά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες τους. Δεν ήταν όμως η μοναδική ανακοίνωση, καθώς στους προσκεκλημένους παρουσιάστηκε και το Amadeus Hellas Free App, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ταξιδιωτική βιομηχανία που της επιτρέπει να συμβαδίζει με τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις, διαθέσιμο σε IOS και Android.


«Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για να διαμορφώσουμε το μέλλον του ταξιδιού», πρόσθεσε η κα Καραμάνου χειροκροτούμενη από τους εκπροσώπους των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτορείων, οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και ξενοδοχείων, οι οποίοι στη συνέχεια αντάλλαξαν εμπειρίες, επευφήμησαν τους τυχερούς που κέρδισαν τις 10 ταμπλέτες τελευταίας τεχνολογίας και απόλαυσαν δροσερά ποτά υπό τους ήχους της μουσικής δίπλα στη θάλασσα.