Το νέο 4G Smartphone HTC Desire 816, με εντυπωσιακό σχεδιασμό και ισχυρές επιδόσεις σε πολύ καλή τιμή, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote.


htc desire 816Με μεγάλη οθόνη αφής HD 5,5’’ για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο εξαιρετικής ποιότητας, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,6 GΗz και διπλά στερεοφωνικά ηχεία HTC BoomSound για πραγματικά δυνατό ήχο, το HTC Desire 816 συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα Smartphones της αγοράς. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας, καθώς η κύρια κάμερα των 13MP με ενσωματωμένο φλάς και η μπροστινή κάμερα των 5MP εξασφαλίζουν στο χρήστη φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από οποιαδήποτε πλευρά. Επιπλέον, το HTC BlinkFeed επιτρέπει στο χρήστη να έχει στην οθόνη του τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν, ειδήσεις και ενημερώσεις από το Facebook, το Twitter κ.ά., σε πραγματικό χρόνο.


Το HTC Desire 816, είναι μια ακόμα εξαιρετική προσθήκη στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει η COSMOTE στην ελληνική αγορά. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την υποστήριξη του 4G δικτύου της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία χρήσης του Mobile Internet. Επιπλέον, το HTC Desire 816 υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, που διαθέτει αποκλειστικά η COSMOTE, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.


Το HTC Desire 816 διατίθεται στα 379,90€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.