Μία ακόμη παγκόσμια διάκριση απέσπασε η GLOBO, καθώς είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που συμπεριλαμβάνεται σε Magic Quadrant της Gartner.


GLOBO__LOGOΠαράλληλα, είναι η μόνη νέα εταιρία παγκοσμίως που συμπεριλήφθηκε στο συγκεκριμένο Magic Quadrant που αφορά λύσεις για Enterprise Mobility Management και δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.


Οι συγκεκριμένες αναλύσεις διαφορετικών αγορών και αξιολόγησης των αντίστοιχων εταιριών (Magic Quadrants) της Gartner είναι οι πιο εμπεριστατωμένες και οι πιο έγκυρες παγκοσμίως.


Σημειώνεται ότι φέτος η Gartner μετονόμασε το συγκεκριμένο ΜQ από Mobile Device Management (MDM) σε Enterprise Mobility Management (EMM) ενισχύοντας τα κριτήρια επιλογής ώστε να αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της ολοένα εξελισσόμενης και απαιτητικής αγοράς του Enterprise Mobility και ιδιαίτερα την αυξανόμενη ζήτηση για διαχείριση εφαρμογών και περιεχομένου.


Για τις ανάγκες του MQ EMM αξιολογήθηκαν πάνω από 100 εταιρίες, έναντι μιας σειράς κριτηρίων και οι οποίες έπρεπε ανάμεσα σε άλλα να πληρούν, κατ’ ελάχιστο, τις παρακάτω προϋποθέσεις:
$8 εκατ. πωλήσεις ΕΜΜ
1.500 πελάτες ΕΜΜ
500.000 άδειες ΕΜΜ εγκατεστημένες στα εργασιακά περιβάλλοντα πελατών
MDM υποστήριξη για τουλάχιστον τρία λειτουργικά συστήματα κινητών συσκευών (π.χ. iOS, Android, Windows Phone 8, BlackBerry)


Σημειώνεται ότι η GLOBO είναι από τις ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών “Enterprise Mobility” που μπορεί να έχει μια εταιρία παρέχοντας λύσεις για Enterprise Mobility Management (EMM) και Mobile Application Development (MADP), υποστηρίζοντας ταυτόχρονα όλα τα ευρέως διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα κινητών συσκευών.


Ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO σχολίασε:
«Η ένταξή μας στο πρώτο Gartner Magic Quadrant για Enterprise Mobility Management αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τη GLOBO και αποδεικνύει παράλληλα την ικανότητά μας να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις στο χώρο του Enterprise Mobility. Πρόκειται για μια αναγνώριση της GLOBO και της επιτυχημένης πορείας της”.