Ο νέος scanner αποτελεί μία ευέλικτη και παραγωγική λύση σάρωσης υψηλής ποιότητας για πολυάσχολα γραφεία που απαιτούν υψηλές ταχύτητες σάρωσης.

canon-dr7080H Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων απεικόνισης της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του σαρωτή imageFORMULA DR-7090C. Η νέα συσκευή προσφέρει ευέλικτη σάρωση διπλής όψης με υψηλή ταχύτητα στα πολυάσχολα γραφεία μεσαίου μεγέθους των επιχειρήσεων, στα οποία απαιτείται σάρωση μεγάλου όγκου εγγράφων πολλαπλών μεγεθών σε καθημερινή βάση.


Η ευελιξία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου imageFORMULA DR-7090C. Η υψηλής ταχύτητας μονάδα επίπεδης σάρωσης A3 επιτρέπει στους χρήστες την αποτελεσματική σάρωση βιβλιοδετημένων, κακής ποιότητας ή κατεστραμμένων εγγράφων. Ο σαρωτής ενσωματώνει επίσης έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων μονής σάρωσης (ADF) διπλής όψης με χωρητικότητα 100 φύλλων, ο οποίος επιτρέπει την τροφοδοσία έως 70 σελ./λεπτό. Η στιβαρή κατασκευή και η αυτοματοποιημένη σάρωση που προσφέρει είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τις εταιρείες στις οποίες εκτελείται σάρωση μεγάλου όγκου εγγράφων και οι οποίες επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.


Ο σαρωτής DR-7090C καθιστά τις εργασίες σάρωσης εξαιρετικά απλές και παραγωγικές, επιτρέποντας στους χρήστες να αναθέτουν έως 99 διαφορετικές εργασίες μέσω του εύχρηστου Job Registration Tool. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, τα έγγραφα σαρώνονται και αποστέλλονται σε μία ευρεία σειρά προορισμών, όπως κοινόχρηστους φακέλους, διευθύνσεις e-mail και εκτυπωτές, σε μεγάλη ποικιλία μορφών, όπως αρχεία TIFF και PDF με δυνατότητα αναζήτησης.


Ο DR-7090C προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας χάρη στις πρωτοποριακές λειτουργίες επεξεργασίας που διαθέτει. Ο σαρωτής διορθώνει και βελτιώνει αυτόματα τη σαρωμένη εικόνα, επιτυγχάνοντας ποιότητα που αγγίζει την τελειότητα, ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι χαρακτήρες ή το περιεχόμενο των πρωτότυπων εγγράφων είναι δυσανάγνωστα ή χαμηλής ποιότητας.


Ο νέος διευθυντής του Ευρωπαϊκού τμήματος Business Solutions Marketing της Canon Europe, Sean Suematsu, δηλώνει: «Σε αυτό το επίπεδο, τα περιβάλλοντα γραφείου χρειάζονται μία συσκευή σάρωσης υψηλής ποιότητας που να προσφέρει αυξημένη ευελιξία. Ο συνδυασμός του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων με τη μονάδα επίπεδης σάρωσης καθιστά τον DR-7090C μια πανίσχυρη και εξαιρετικά ελκυστική επιχειρηματική λύση για τα πολυάσχολα γραφεία και τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών σάρωσης.»