Η Digital Minds πραγματοποίησε την πρώτη της εκδήλωση για τους Premium YouTube Partners της, την Τετάρτη, 4 Ιουνίου, στα γραφεία της Google Ελλάδος.


digital minds eventΤην εκδήλωση άνοιξε ο CEO της Digital Minds, Κώστας Χαμαλίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία της εταιρείας, για το σημαντικό πλεονέκτημα του παγκόσμιου δικτύου καθώς και για τις νέες υπηρεσίες που πρόκειται να λανσάρει η εταιρεία μέσα στους επόμενους μήνες. Ενδιαφέροντα case studies παρουσίασε ο Account Director της Digital Minds, Ξενοφών Ελευθεριάδης, με στοιχεία και παραδείγματα από brands και δημιουργούς του εξωτερικού από διάφορους κλάδους που εκμεταλλεύτηκαν την πλατφόρμα του YouTube για να αναπτύξουν περαιτέρω την δραστηριότητα τους.


Τέλος, στελέχη της Google παρουσίασαν τα YouTube market trends, αναφορικά με τους Έλληνες χρήστες καθώς και πολύ σημαντικά στατιστικά στοιχεία για την χρήση του YouTube στην Ελλάδα. Το event αποτέλεσε το πρώτο από μία σειρά ενεργειών της Digital Minds, που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν τους συνεργάτες της αλλά και την ελληνική διαφημιστική αγορά γύρω από το YouTube και την χρήση του ως εργαλείο marketing.