Τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, εφαρμόζουν τις λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης της Retail@Link με τη χρήση Ψηφιακής Υπογραφής.


RETAIL_LINKΣτο πλαίσιο της προοδευτικής κουλτούρας της εταιρείας, τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ αποτελούν τον πρώτο καινοτόμο και σύγχρονο οργανισμό Δημοσίου, που υιοθετεί λύσεις e-Invoicing με τη χρήση προηγμένης και πιστοποιημένης Ψηφιακής Υπογραφής. Στόχος της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει άμεσα, σύννομα & με ασφάλεια τα οφέλη μείωσης κόστους και επιτάχυνσης λειτουργιών, που προσφέρει η αντικατάσταση των χάρτινων παραστατικών της με ηλεκτρονικά, καθώς και η μετάβαση από τους Φορολογικούς Μηχανισμούς, στη χρήση Ψηφιακής Υπογραφής. Για το σκοπό αυτό, συνεργάζεται με τη Retail@Link, καινοτόμο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Υπηρεσιών Πιστοποίησης Ψηφιακής Υπογραφής, εγγεγραμμένο στο μητρώο της ΕΕΤΤ.


Τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, σημειώνουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα βελτίωσης της απόδοσης στις λειτουργίες λογιστηρίου, καθώς η μείωση του κόστους/παραστατικό υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 55%. Επιπλέον, η υιοθέτηση της Ηλεκτρονική Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης, αποτελεί απόφαση ευθυγράμμισης με την πολιτική Εταιρικής Υπευθυνότητας του Οργανισμού, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της μειούμενης χρήσης χαρτιού σε όλη τη γραμμή τιμολόγησης, από την έκδοση μέχρι την αρχειοθέτηση των παραστατικών.


Όπως δηλώνει ο Διευθυντής Πληροφορικής των ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, κος Γιώργος Θεοδωρίδης: «Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας επέτρεψε να διαχειριστούμε εύκολα & γρήγορα την αλλαγή από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό παραστατικό και την ψηφιακή υπογραφή, προσφέροντάς μας ένα εύχρηστο τεχνολογικό εργαλείο που μειώνει καθημερινά το κόστος λειτουργίας μας και βελτιώνει τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Ο Δημόσιος Τομέας έχει να κερδίσει πολλά από την αυτοματοποίηση των λειτουργιών του και αποτελεί μεγάλη μας ευχαρίστηση να πρωτοστατούμε στην εφαρμογή νέων μεθόδων που προσφέρουν άμεσο & ασφαλές αποτέλεσμα! Τα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές εφαρμόζουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες & οδηγούν σε διαρκή επιχειρησιακή βελτιστοποίηση»