Η Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε μία στρατηγική συνεργασία με την υπηρεσία streaming μουσικής, Spotify.


spotify multiroom samsungΠερισσότεροι από 10 εκατομμύρια χρήστες Spotify Premium θα μπορούν πλέον να ελέγχουν τα Samsung ηχεία τους απευθείας από την εφαρμογή Spotify. Τα ηχεία Wireless Audio Multiroom είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη μέσω του Spotify Connect να παίζει μουσική σε περισσότερα από δύο ηχεία.


Η Samsung και το Spotify συνεργάζονται, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να μεταφέρουν την αγαπημένη τους μουσική από τις φορητές συσκευές στα ηχεία Wireless Audio Multiroom και να την διαμοιράζουν σε μεγαλύτερους χώρους ακόμα και σε ολόκληρο το σπίτι.


Η συνεργασία επιτρέπει σε εκατομμύρια λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν μουσική από τις playlists τους στο Spotify, το «προσωπικό» τους ραδιόφωνο αλλά και από τους εκτενείς διαθέσιμους καταλόγους μουσικής, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού τους.


Η Samsung και το Spotify θα προσφέρουν στους χρήστες πλήθος προσφορών που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν offline και online, προκειμένου να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική.


Τα ηχεία Wireless Audio Multiroom της Samsung μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους, σαν αυτόνομες συσκευές είτε, μέσω Wi-Fi, με άλλες συσκευές της Samsung, όπως τηλεοράσεις, ηχομπάρες, συστήματα home entertainment και BluRay players, για να δημιουργήσουν ένα σύστημα ήχου σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Με τη λειτουργία NFC, οι καταναλωτές, ακουμπώντας απλώς το smartphone τους στα ηχεία Wireless Audio Multiroom, μπορούν να ακούσουν τη μουσική τους κατευθείαν.


Η Samsung επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές της πιο πλούσιες εμπειρίες ήχου, γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσει να επεκτείνει τις υπηρεσίες streaming μουσικής που προσφέρει στους χρήστες της, δίνοντάς τους την ευκαιρία, να μην αποχωρίζονται ούτε στιγμή την αγαπημένη τους μουσική.