H Vodafone ξεκινά μια νέα συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων mastihashop, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της, Vodafone Thank you 1+1.


mastiha shopΜέσα από τη νέα αυτή συνεργασία, οι πελάτες Vodafone έχουν ακόμα περισσότερα οφέλη, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα, να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα από τα mastihashop και να κερδίζουν άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone και οι συνδρομητές CU να στείλουν ένα SMS με τη λέξη MASTIHA στο 54646 (χρέωση 0.5 €/sms). Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, οι συνδρομητές θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα 4 καταστήματα mastihashop σε όλη την Ελλάδα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας.


Με κάθε κωδικό Vodafone Thank you 1+1, όλοι οι συνδρομητές Vodafone θα μπορούν να αγοράσουν όσα προϊόντα θέλουν από όλες τις κατηγορίες και να πάρουν αντίστοιχα δωρεάν ίδια προϊόντα. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να ζητάει 1 κωδικό/εβδομάδα, ο οποίος θα έχει ισχύ 7 ημέρες και θα πρέπει να δώσει στο ταμείο του καταστήματος της αλυσίδας mastihashop για να πάρει την προσφορά.


Το Vodafone Thank you 1+1 είναι ο ξεχωριστός τρόπος της Vodafone να ευχαριστήσει όλους τους συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργασιών το Vodafone Thank you 1+1 δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να απολαύσουν σε πολύ προνομιακές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες όπως ταξίδια, cinema, αγορές σε μεγάλα καταστήματα κλπ. Παράλληλα το Vodafone Thank you 1+1 μέσα από αυτές τις συνεργασίες υποστηρίζει και αναδεικνύει τις ελληνικές επιχειρήσεις, που καινοτομούν και προσφέρουν μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες.