Πλεκτάνες, ανατροπές και αποκαλύψεις παρακολούθησαν οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema στον τέταρτο κύκλο της επικής σειράς «Game of Thrones».


game of thrones 4Βασισμένη στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice & Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, η σειρά φαινόμενο που συναρπάζει περισσότερους από 5 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ολοκληρώνει τον τέταρτο κύκλο της. Η αγωνία για το φινάλε του τέταρτου κύκλου κορυφώνεται την Τρίτη 17 Ιουνίου στις 22:00, με τη μετάδοση του δέκατου και τελευταίου επεισοδίου της πολυβραβευμένης σειράς, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.


Οι συνταρακτικές εξελίξεις που σημειώθηκαν στα τελευταία επεισόδια αυξάνουν κατακόρυφα την αγωνία των φανατικών τηλεθεατών της σειράς, που μεταδίδεται από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς «Game of Thrones» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το HBO να έχει ήδη ανακοινώσει την απόφαση του να προχωρήσει στην παραγωγή του πέμπτου και έκτου κύκλου. Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά από laptop, smartphone και tablet, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.