Ο Usain Bolt επιστρέφει πρωταγωνιστής στη διαφημιστική καμπάνια του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2014 της Visa Europe.


Visa Europe logoΗ Visa Europe ως επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014, πρόκειται να λανσάρει στις 9 Ιουνίου το πιο πρόσφατο διαφημιστικό της, με πρωταγωνιστή και πάλι το αστέρι της καμπάνιας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, πρέσβη καινοτομίας της Visa Europe και δηλωμένο ποδοσφαιρόφιλο, Usain Bolt.


Η διαφήμιση παρουσιάζει τις τεχνολογίες πληρωμών της Visa και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές, καθώς «Όλα κυλάνε εύκολα με Visa».


Το σποτ βασίζεται στην ιδέα «Ακολουθώντας τον Bolt στη Βραζιλία» με τον Usain Bolt να αποτελεί τον ταχύτερο οπαδό του ποδοσφαίρου. Η καμπάνια, δημιουργία της Saatchi & Saatchi, λανσάρεται σε 22 αγορές από τις 17 Μαρτίου έως το τέλος της διοργάνωσης.


Η τηλεοπτική διαφήμιση παρουσιάζει τον Usain Bolt σε ένα ταξίδι από έναν στίβο στη Τζαμάικα προς το ξακουστό στάδιο Μαρακανά. Στο ταξίδι του, ο Usain συνεπαρμένος από το Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο μετατρέπεται σε ποδοσφαιριστή αξιοποιώντας τη δυνατότητα online, ανέπαφων και μέσω κινητού πληρωμών.


Η καμπάνια θα προβληθεί πανευρωπαϊκά μέσω διάφορων καναλιών, στοχεύοντας να προσεγγίσει περισσότερους από 300 εκατ. Ευρωπαίους καταναλωτές. Η εκτεταμένη χρήση των ψηφιακών μέσων θα ενισχύσει την υπόσχεση του «κοινωνικού προφίλ» του Παγκόσμιου Κυπέλλου.


H Visa έχει μια μακρά παράδοση χορηγιών, συμπεριλαμβανομένων των δυο κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων. Φέτος είναι η δεύτερη φορά που χορηγεί το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Αυτές οι παγκοσμίως εμβληματικές αθλητικές διοργανώσεις προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία ώστε να διαπιστώσουν οι καταναλωτές τις δυνατότητες που προσφέρει το brand της Visa.


Ο Colin Clarke, Executive Director Visa Europe, δήλωσε: «Θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας των καινοτόμων προϊόντων μας, αξιοποιώντας τη χορηγία του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA. Ο Usain έχει συνεργαστεί ξανά με την Visa Europe και, όντας λάτρης του ποδοσφαίρου, ήταν ο ιδανικός πρωταγωνιστής της καμπάνιας μας: μια προβολή του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA που θα αποτυπώνει το ποδοσφαιρικό πνεύμα, το γρηγορότερο αθλητή του κόσμου και τα προϊόντα μας που βοηθούν τις ζωές των ανθρώπων να κινούνται ταχύτερα.


Ο Usain Bolt, Πρέσβης Καινοτομίας της Visa Europe σχολίασε: «Είναι ωραίο να συνεργάζομαι πάλι με την Visa Europe και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην καμπάνια για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA. Είναι γνωστό άλλωστε ότι λατρεύω το ποδόσφαιρο και είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να αποτελέσω μέρος μιας ξεχωριστής διοργάνωσης. Η Visa κάνει τις πληρωμές ακόμα πιο γρήγορες και με τη δικιά μου ταχύτητα νιώθω πως πρόκειται για μια απόλυτα ταιριαστή συνεργασία».