H devolo σύναψε πρόσφατα συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού.


devolo kafkasΤην έναρξη της συνεργασίας της με την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε, που αφορά στη διάθεση των προϊόντων Powerline, μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων του γνωστού δικτύου, ανακοινώνει η devolo Hellas. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση ολόκληρης της σειράς προϊόντων dLAN® Powerline Networking της γερμανικής devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού δικτύου δεδομένων (LAN ή και WLAN), χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε οποιοδήποτε κτήριο και αποφεύγοντας κάθε διαδικασία τοποθέτησης ειδικής ή επιπλέον καλωδίωσης.


«Η συνεργασία της devolo με την εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε αποτελεί στρατηγική μας επιλογή αφού εκμεταλλεύεται το ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, σε κομβικά σημεία των αστικών κέντρων και της περιφέρειας. Επιπλέον, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων δίνει την αποτελεσματικότερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών», δήλωσε σχετικά ο Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Hellas.


Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε, δραστηριοποιείται στην αγορά ηλεκτρικού εξοπλισμού εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Μέσα από το ευρύ και ολοένα αυξανόμενο δίκτυο των 41 καταστημάτων της, διαθέτει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, με ειδίκευση ακόμη και στις πλέον απαιτητικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Είναι το μοναδικό μέλος στην Ελλάδα του FEGIME GROUP, ενός πανευρωπαϊκού ομίλου αγορών και marketing, που έχει ισχυρή παρουσία σε 20 χώρες, μέσω 950 σημείων πώλησης.


Η έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών, θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της devolo στην ελληνική αγορά, μέσω ενός δικτύου διανομής που διαθέτει τη μεγαλύτερη εξειδίκευση σε ηλεκτρικό εξοπλισμό και ένα πελατολόγιο απαιτητικών πελατών, είτε πρόκειται για κοινούς καταναλωτές είτε για επαγγελματίες. Η επιλογή της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε, αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της κορυφαίας ποιότητας των γερμανικών προϊόντων devolo.


Πλήρης γκάμα προϊόντων devolo dLAN Powerline
Η συμφωνία συνεργασίας, προβλέπει την προώθηση της πλήρους γκάμας των προϊόντων dLAN Powerline της devolo, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ΚΑΥΚΑΣ.


Τα Powerline προϊόντα της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων. Έτσι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση, παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο.


Τεχνική εξυπηρέτηση πελατών
H devolo παρέχει μαζί με τα προϊόντα της και ποιοτική εξυπηρέτηση στο ελληνικό κοινό. Μέσω του ελληνικού υποκαταστήματος, της devolo, παρέχεται τηλεφωνική τεχνική εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός όμως από τους ήδη υφιστάμενους πελάτες dLAN, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τυχόν απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo, πριν ακόμη προβούν σε κάποια αγορά.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr Πληροφορίες για το δίκτυο καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.kafkas.gr