Η Profile, βραβευμένη εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού, διοργανώνει ημερίδα για τον αναπτυσσόμενο κλάδο του Alternative Banking στη Μεγάλη Βρετανία.


profile logo 2012Η ημερίδα με τίτλο “Meeting the Competition Challenge with Alternative Banks and Banking Models” θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στο Innholders Hall (Worshipful Company of Innholders), του Λονδίνου, στο διάστημα 12:30-18:00, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από τις χρηματοοικονομικές αρχές της χώρας, (FCA, HM Treasury, PSR, CMA), Τράπεζες, εταιρείες συμβούλων και κλαδικών ερευνών, καθώς και πλατφόρμες Crowdfunding και Peer-to- Peer lending.


Σε συνεργασία με την συμβουλευτική εταιρεία Tusmor που έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στα operations του τραπεζικού χώρου, η PROFILE διοργανώνει την κορυφαία αυτή εκδήλωση για το χώρο της εναλλακτικής τραπεζικής με την παρουσίαση 3 σημαντικών πάνελ που θα περιλαμβάνουν τις εξής ενότητες:
«Compete: Addressing the regulatory barriers to entry and growth»,
«Challenge: The emerging alternative banking providers»,
«Collaborate: The power of collaboration to enable the challengers».


Η ημερίδα θα πλαισιωθεί από μια σειρά διαδραστικών παρουσιάσεων με σκοπό την ανάπτυξη των θέσεων της πολιτείας στη νέα αυτή τάση, την παρουσίαση πραγματικών περιπτώσεων alternative banks, P2P platforms, και την υποστήριξη των εργασιών τους από εταιρείες λογισμικού όπως η PROFILE. Παράλληλα, θα αναλυθούν οι νέες τάσεις στο χώρο της τεχνολογίας από κορυφαίους οίκους, καθώς και το πως καλύπτονται οι νέες ανάγκες από τους προμηθευτές IT, ενώ θα παρουσιαστούν εναλλακτικές μορφές ανάπτυξης με πρακτικές outsourcing.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση μιας νέας τράπεζας στην χώρα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με ειδικούς του κλάδου για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τραπεζικό τομέα, με τη δημιουργία νέων εναλλακτικών μορφών τραπεζικής, καθώς και για τις λύσεις πληροφορικής και outsourcing που προσφέρει η τραπεζική πλατφόρμα FMS.next της PROFILE.


Το FMS.next αποτελεί την πλέον σύγχρονη τραπεζική πλατφόρμα που επιτρέπει ολοκληρωμένη διαχείριση digital και alternative banking με έτοιμες εφαρμογές για small medium banks, Peer-to-Peer Lending και Crowdfunding, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ευελιξία της επιχείρησης με ασφάλεια και συμμόρφωση σε τοπικούς κανονισμούς.


Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εκδήλωση, η είσοδος στην οποία επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση. Με το πέρας των παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθεί cocktail reception. Επισκεφτείτε το link για δήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες λεπτομέρειες για την ατζέντα.