Η Buyers Laboratory Inc. (BLI) βραβεύει τους μονόχρωμους λέιζερ εκτυπωτές Samsung ML-3471ND και Samsung ML-2851ND με 2 βραβεία «Pick».

Samsung ML-2851ND

Samsung ML-2851ND

Η Samsung απέσπασε 2 βραβεία «Pick» από το Buyers Laboratory Inc. (BLI), τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμής και αξιολόγησης προϊόντων απεικόνισης εγγράφων. Οι εκτυπωτές ML-3471ND και ML-2851ND διακρίθηκαν ως ο «Εξαιρετικός Μονόχρωμος Εκτυπωτής για Μικρές Ομάδες Εργασίας» και ο «Εξαιρετικός Μονόχρωμος Εκτυπωτής Προσωπικής Χρήσης» αντίστοιχα κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων «Pick» που διοργάνωσε πρόσφατα η BLI.


«Οι εκτυπωτές αυτοί ανταπεξήλθαν άριστα σε όλες τις δοκιμασίες που τους υποβάλαμε. Είναι απίστευτα ανθεκτικοί και συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις πιο δύσκολες συνθήκες» δήλωσε ο κ. Carl Schell, Associate Editor της BLI και συνέχισε λέγοντας: «Οι εκτυπωτές παρείχαν πολύ καλή, συνολικά, ποιότητα εικόνας και υψηλή παραγωγικότητα, ενώ παράλληλα το κόστος ανά σελίδα ήταν μικρότερο του μέσου όρου, χαρακτηριστικά που καθιστούν καθένα από τα δύο μοντέλα ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα με μικρό όγκο εργασιών».


Η επιτροπή του Buyers Laboratory αξιολόγησε όλους τους δείκτες απόδοσης, την αξιοπιστία, την ποιότητα εικόνας, την παραγωγικότητα και τα κόστη, επαινώντας στο τέλος και τους δύο εκτυπωτές για την άψογη ανταπόκριση.


Samsung ML-3471ND

Samsung ML-3471ND

«Οι εταιρείες έχουν ποικίλλες ανάγκες ως προς την εκτύπωση εγγράφων• φροντίσαμε ώστε οι εκτυπωτές αυτοί να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μικρών ομάδων εργαζομένων και ανεξάρτητων χρηστών», δήλωσε ο Graham Long, Vice President, European Printing Operation της Samsung Electronics. «Οι εκτυπωτές ML-2851ND και ML-3471ND διαθέτουν πλήθος χαρακτηριστικών, προσφέρουν ευχρηστία, αντοχή και υψηλή απόδοση, καταλαμβάνοντας πολύ μικρό χώρο.. Τα βραβεία αυτά μας έκαναν περήφανους, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της Samsung στην ανάπτυξη οικονομικών, πρακτικών και αξιόπιστων προϊόντων».