Εμπορική επιτυχία για τα μοντέλα LG Smart+ TV του 2014, χάρη στη νέα πλατφόρμα webOS και μια σειρά έξυπνες λειτουργίες.


LG WEBOS TVΗ LG Electronics ανακοίνωσε ότι, από τον Μάρτιο 2014 μέχρι σήμερα, οι πωλήσεις των Smart+ TVs που υποστηρίζουν την πλατφόρμα webOS έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Η μοναδική εμπειρία χρήσης που προσφέρει στους θεατές η καλύτερη πλατφόρμα Smart TV της αγοράς, οδηγούν την LG στην εκτίμηση ότι οι πωλήσεις των συσκευών αυτού του τύπου θα έχουν προσεγγίσει τα 10 εκατομμύρια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.


«Αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για εμάς στην παγκόσμια αγορά TV το γεγονός ότι έφτασαν οι πωλήσεις μας το ένα εκατομμύριο μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών», ανέφερε ο κ. In-kyu Lee, Επίτιμος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος TV στην LG Electronics Home Entertainment Company. «Αντί να συνεχίσουμε να προσθέτουμε στις έξυπνες τηλεοράσεις μας όλο και περισσότερες λειτουργίες τις οποίες ελάχιστοι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αποφασίσαμε ότι για τη σειρά 2014 Smart+ TVs με webOS θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στην απλότητα. Οι καταναλωτές δείχνουν να συμφωνούν με την άποψή μας, ότι δηλαδή αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση για την εξέλιξη των smart TVs στο μέλλον».


Η LG προχωρά με γρήγορο ρυθμό την προώθηση των Smart+ TV σε ολόκληρο τον κόσμο, και εκτιμά ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου τα τελευταία μοντέλα του 2014 θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 150 αγορές παγκοσμίως. Παράλληλα, η LG σκοπεύει να ενισχύσει την παρουσία της στα καταστήματα μεγάλων εμπορικών αλυσίδων, μέσα από ειδικούς χώρους LG Smart+ TV Experience Zones προκειμένου να δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την άνεση και την ασύγκριτη απλότητα που προσφέρουν οι νέες LG Smart+ TVs. Οι νέες συσκευές της LG, αξιοποιώντας τις λειτουργίες Άμεση Πρόσβαση, Πλούσιο Περιεχόμενο και Εύκολη Σύνδεση έχουν καταφέρει να προσφέρουν στους καταναλωτές μια Smart TV απλή και εύχρηστη, ακριβώς όπως την φαντάζονταν.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι LG Smart+ TVs 2014 έχουν κερδίσει την επίσημη σφραγίδα δύο από τους πιο έγκυρους οργανισμούς δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο, τα Underwriters Laboratories και την Intertek. Και οι δύο αυτοί οργανισμοί, όπως και τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του ειδικού Τύπου διεθνώς, επισημαίνουν μέσα από τις δοκιμές τους ότι το εξαιρετικά εύχρηστο user interface των LG Smart+ TVs 2014 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης στην τεχνολογία των έξυπνων τηλεοράσεων.