Βράβευση του Retail@Link-SARMED στο πλαίσιο των Transport & Logistics Awards για το έργο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.


retail link sarmedΤην Πέμπτη 29 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, Athenaeum Intercontinental, η απονομή των βραβείων Transport & Logistics Awards 2014, της Boussias Communications και του Ινστιτούτου Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain Institute). Στην τελετή απονομής, η Retail@Link & η SARMED βραβεύτηκαν για την αποτελεσματική συνεργασία τους στην εφαρμογή λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης που απέδωσαν άμεσα & εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Η SARMED (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Α.Ε.) είναι πρωτοπόρος πάροχος ανταγωνιστικών υπηρεσιών Third Party Logistics στην ελληνική αγορά και ένας από τους βασικούς πυλώνες στην αγορά εδώ και έξι δεκαετίες. Η εταιρεία αντιμετώπισε το «επιπρόσθετο κόστος» εγκατάστασης & χρήσης Φορολογικών Μηχανισμών που επιβλήθηκε στον κλάδο το 2013 ως ευκαιρία εξοικονόμησης, αξιοποιώντας τα οφέλη του e-Invoicing με τις ολοκληρωμένες & ευέλικτες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft).


Η SARMED, κατάφερε μόλις στους 3 πρώτους μήνες εφαρμογής & χρήσης της λύσης, να αποϋλοποιήσει το 40% των αξιακών παραστατικών της, καλύπτοντας άμεσα το 60% του ετήσιου στόχου μετατροπής των χάρτινων παραστατικών της σε ηλεκτρονικά. Με αυτό τον τρόπο, μειώνει το αρχικό κόστος κατά 50% κατά το 1ο έτος και κατά 74% για κάθε επόμενο χρόνο χρήσης. Πιο σημαντικά ωστόσο, η επένδυση της SARMED στο e-invoicing με τις λύσεις της Retail@Link, αποσβέστηκε σε λιγότερο από 3,5 μήνες, ενώ η σταδιακή επέκταση στους εμπορικούς συνεργάτες της θα εξακολουθήσει να αυξάνει το όφελος της εταιρείας.