Εξαιρετικά σημαντική κρίνεται η συμμετοχή της BSI ως εκθέτης-sponsor στο διεθνές συνέδριο αντιπροσώπων της Fujitsu που διεξάγεται 11 με 13 Φεβρουαρίου στο Μαρόκο.

bsiΣτο συνέδριο θα συμμετέχουν πάνω από 380 αντιπρόσωποι και μεταπωλητές προϊόντων document scanning & management από την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, όπου η BSI θα έχει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του eDocCapture Invoice Edition.

Το eDocCapture Invoice Edition αποτελεί μια μοναδική εφαρμογή που παράγει και αναπτύσσει η BSI, με την οποία μια επιχείρηση μπορεί εύκολα και απλά να ψηφιοποιήσει και να αναγνωρίσει πλήρως όλα τα δεδομένα από οποιοδήποτε τιμολόγιο, καθώς και να τα εισάγει σε οποιαδήποτε εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης. Τα οφέλη που προκύπτουν είναι ανεκτίμητα, μιας και απλοποιούνται χρονοβόρες διαδικασίες και περιορίζονται τα περιθώρια λάθους, κάνοντας έτσι την επιχείρηση αποδοτικότερη.

Ο κ. Νικόλαος Βεζυργιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε πριν την αναχώρηση του για το συνέδριο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή μας στο Fujitsu Imaging Reseller Conference, όπου αναμένονται σημαντικές συμφωνίες που θα βοηθήσουν πολύ στην διεθνή διανομή των προϊόντων eDocXL»