Το νέο τεύχος του iPlanet είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια του Mac, με ένα αναλυτικό άρθρο για τον υπολογιστή που άλλαξε την ιστορία.


ISQUAREΑκόμα, εκτός της έντυπης, πολυτελούς έκδοσης που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν στα καταστήματα των Apple Premium Reseller, είναι πλέον διαθέσιμο και ως δωρεάν εφαρμογή από το App Store για iPad, με πλούσιο διαδραστικό περιεχόμενο.


Tο iPlanet, το τριμηνιαίο περιοδικό για τα προϊόντα της Apple και το οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτά, επίσης περιλαμβάνει μια τετρασέλιδη ανάλυση του επαγγελματικού υπολογιστή Mac Pro, επαγγελματικές λύσεις με το iPad, καθώς και παρουσίαση του ελληνικού iTunes Store και του Newsstand. Παράλληλα, στην ύλη του περιοδικού περιλαμβάνονται επίσης οι καλύτερες εφαρμογές για το iPad στην εκπαίδευση και εφαρμογές εκμάθησης κώδικα, ενώ στα tips, μεταξύ άλλων, μπορούν να ανακαλύψουν όλους τους τρόπους διαμοιρασμού αρχείων στο iOS 7. Τέλος, ο Διονύσης Σχοινάς μοιράζεται την εμπειρία του με τα προϊόντα της Apple και μας εκμυστηρεύεται ότι χρησιμοποιεί το iPad στις live εμφανίσεις του ακόμα και ως αναλόγιο.


Το iPlanet μπορείτε να το προμηθευτείτε δωρεάν μέσα από τα καταστήματα Apple Premium Reseller και συγκεκριμένα από: την Document στη Γλυφάδα, την iStorm στο Κολωνάκι, στο εμπορικό κέντρο River West στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στην iSystem, στο εμπορικό κέντρο Smart Park.


Επιπλέον, το iPlanet περιοδικό μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν ως ξεχωριστή εφαρμογή από το App Store, στο Newsstand, ενώ διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στο www.iplanet.com.gr.