Τον Ιούνιο έρχονται στα κανάλια FOX και FOX Life, οι νέοι κύκλοι επεισοδίων «Girls», «The Killing» και «The Glades», αλλά και η νέα σειρά φαντασίας «Once Upon A Time In Wonderland».


once upon a time in wonderlandΟι συνδρομητές της Nova συνεχίζουν να παρακολουθούν το πλούσιο περιεχόμενο των δύο αγαπημένων καναλιών, έχοντας τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων κάθε σειράς.


Η σειρά «Once Upon A Time In Wonderland» του FOX Life, που από τις 9/6 θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 21:50, βασίζεται στο μυθιστόρημα του Lewis Carroll «Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων». Στις 7/6 κάνει επίσης πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της πρωτοποριακής κωμικής σειράς «Girls», που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23:00, με τα κορίτσια της σειράς να κάνουν πρόοδο στα ερωτικά και επαγγελματικά τους θέματα, αλλά και στις φιλίες τους.


Στο FOX αρχίζει από τις 23/6 ο τρίτος κύκλος της συναρπαστικής δραματικής σειράς «The Killing», που έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:30. Η σειρά αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός πλούσιου καλοκαιρινού προγράμματος στο FOX, στο οποίο από τις 27/6 και κάθε Παρασκευή στις 21:30, θα αρχίσει να προβάλλεται και ο τέταρτος κύκλος της αστυνομικής σειράς «The Glades».